Šta je novo?

kernel32.dll VS Unreal Tournament

Wowie Zowie

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
604
U Uzivanju u mom i dalje omiljenom Unreal Tournamentu se "iznenada"
umesao windows sistem fajl "kernel32.dll" zbog kojeg windows prijavljuje "Illegal operation" i dalje u detaljima "invalid page fault in module kernel32.dll at..." Sve ovo se desava pri pokusaju igranja u OpenGL-u, dok ju u Direct3D-u doslo do drasticnog smanjenja broja frejmova (skoro duplo!).
Nisam menjao nista na herdware-u niti drajvere za graficku(GeForce2MX400), niti DirectX8.1 kao ni OS
Koristio sam GTU304, ali ga koristim vec dugo...
Nisam uspeo da update-ujem taj kernel, a sumljam da je problem izazvao neki drugi program.
Ako je neko imao ovaj problem, MOOOLIM za pomoc!

Wowie Zowie je napisao(la):
U Uzivanju u mom i dalje omiljenom Unreal Tournamentu se "iznenada"
umesao windows sistem fajl "kernel32.dll" zbog kojeg windows prijavljuje "Illegal operation" i dalje u detaljima "invalid page fault in module kernel32.dll at..." Sve ovo se desava pri pokusaju igranja u OpenGL-u, dok ju u Direct3D-u doslo do drasticnog smanjenja broja frejmova (skoro duplo!).
Nisam menjao nista na herdware-u niti drajvere za graficku(GeForce2MX400), niti DirectX8.1 kao ni OS
Koristio sam GTU304, ali ga koristim vec dugo...
Nisam uspeo da update-ujem taj kernel, a sumljam da je problem izazvao neki drugi program.
Ako je neko imao ovaj problem, MOOOLIM za pomoc!

Nesto je tu opasno prslo.
Moze biti 300 stvari, ali ja bi poceo od relacije drajver-sistem pa preko gazenja DirectX-a ....

Nazad
Vrh Dno