Šta je novo?

Kerio - log pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Već duže vreme vidim kako ljudi preporučuju Kerio pa sam ga instalirao da probam (ver 2.15). Prvi utisci nisu loši ali imam zamerku za log. Uopšte mi se ne svidja ono prozorče 🙂 Ne svidja mi se ni to što mogu da se otvore podešavanja u 10 različita prozora. Npr, ako je settings otvoren već i ako kliknem na Administration n puta toliko će puta da mi otvori nova podešavanja 🙂 Ali to su sitnice. Mene interesuje nešto drugo. Pošto s vremena na vreme koristi još neko ovaj računar setovao bih na Deny unknow tako da ne izbacuje svaki put za nešto novo ono prozorče već da odbije. Da li je moguće nekako da se konfiguriše da loguje takve stvari? Vidim da loguje neke blokirane incoming pakete ali ne loguje npr da je MSN pokušao da se konektuje na net (nisam ga dodao u rules). To mi treba, želim kada dodjem kući da vidim koja je aplikacija htela da ide na net i da je dozvolim ili zabranim. Ne želim da me sačekaju 20 prozora sa upitima Permit/Deny iliti još gore da neko klikne i da dozvoli nečemu konekciju..
Štiklirao sam 'Log Packets Addressed to Unopened ports' kao i 'Log Suspicions packets'

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno