Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Postoji i tzv. živa guma koju koriste vodovodžije, možda bi to moglo i da se koristi za to što ti treba (mada baš nisam siguran sta zapravo želiš).
Ja nisam probao, samo dajem ideju. Prodaje se, koliko sam ja video, u vidu trake Upotrebljava se za izolaciju na mestima kao što su sudopere, cevi za kanalizaciju itd, kada ne postoji originalna zaptivka. Možda može i u neku drugu svrhu.
Jedino mesto gde sam video je auto pijaca Bubanj Potok, deo levo od ulaza sa auto delovima, nisam siguran kojim danom treba da se ide. Nazalost, nisam tome pridavao neki znacaj pa nisam ni kupio. Sad mi zao zato sto je bilo dosta oblika i boja, a od tad mi je zatrebalo nekoliko puta. Nije da je bas blizu i lako doci do tamo, narocito zbog neke gume.
Mozda da probas u nekoj snabdevenijoj auto radnji...
ali tamo ima nešto što nije keder, nego plastika, šire je ,... skoro 5mm, mislim da se može saviti samo oko 120mm okruglog otvora, oni to prodaju u raznim bojama, služi za zaštitu ivica na vratima automobila, kad se otvore i udare ivicom da se ne kruni boja,....
ja video crne i metalik plave,.....
inače sam nedavno tražio za male otvore okrugle i ovalne u dve radnje elektronskih delova u ns i nemaju,.....