Šta je novo?

KDS vec nekima prikljucen ?

EagleOne je napisao(la):
komunikaciji se koristi poseban modem koji vam iznajmljuje Bel, brzine koje se postizu premasuju ili su u nivou cable interneta,

Digital Subscriber Line?

ADSL ja bi rekao.

jeste li videli da je Telekom dao tender za nabavku DSL modema? koji ce im to?

Koliko sam ja razumeo brata nije u pitanj (A)DSL, mozda su principi slicni u to nisam siguran raspitacu se, ali sigurno nije dsl, jer Bel promovise takav nacin prenosa spajanja na net kao njihovu licnu intelektualnu svojinu , tj. izum ... e sada da li su oni samo uradili neke modifikacje ADSL-a ili sl. ne znam, ali ne verujem jer se takva usluga pojavila tek koji mesec pre ...

Miroslav je napisao(la):

Verovatno im treba da bi budze u telekomu stavile sebi DSL, da ne moraju da koriste modem...

Miroslav je napisao(la):
ADSL ja bi rekao.

postoji dosta korisnika u gradu koji koriste hdsl - ne samo za internet nego za svoje interne mreze... a sta bi falilo da telekom pocne da uvodi dsl i obicnim korisnicima a ne samo biznis korisnicima???

D-KEE je napisao(la):
a sta bi falilo da telekom pocne da uvodi dsl i obicnim korisnicima a ne samo biznis korisnicima???

Prvo sto je DSL oprema jako skupa, mnogo skuplja od opreme za kablovski net, drugo, cak i kad bi je stavili jednostavno nemaju dobar link prema inostranstvu koji se ne bi odmah zagusio.

Vrh Dno