Šta je novo?

KDS u blokovima!

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo odgovora kojeg sam dobio od ljudi iz PTT Srbija sektora za KDS:
Blok 45 na Novom Beogradu nam je u planu za period oko Septembra meseca. No, nemojte brinuti pravovremeno cete biti obavesteni putem brosura koje ce svima biti dostavljene na kucne adrese.

Fino jedva cekam... :D :cool:

A jel to vazi i za 63-i blok, nadam se da da, iako trenutno imam kablovsku (KDS Bezanija) i nije lose.

Fino, fino, daj Boze da bude tako. :)

Aca je napisao(la):
Fino, fino, daj Boze da bude tako. :)

Jeste. Moja drugarica na NBGD (izmedju Merkatora i hotela YU) je dobila brosuru. Samo je pitanje koliko ce im vremena trebati da to urade. Naravno, pare su krenuli da kupe unapred (90 DM uvodjenje, 95 din. mesecna pretplata). Internet ce da bude mesecna pretplata kao flat kod provajdera, znaci 40-50 DM, pa ko voli nek' izvoli. A pitanje je da li ce biti kao u USA, u realnom radu oko 40-60 kb/s preko dana, do 200 kb/s nocu brzina prenosa.
A kada ce postaviti linkove prema inostranstvu, i kakvi ce biti, to niko ne zna.
Pa, udruzenje provajdera se godinama nateze i nervira sa njima, a PTT-u je naravno, jedini cilj da uspostavi monopol na sve sto moze.

golum je napisao(la):
A jel to vazi i za 63-i blok, nadam se da da, iako trenutno imam kablovsku (KDS Bezanija) i nije lose.

Sigurno, svi smo mi tu negde...

Ima li kakvih najava za nas van Beograda i to novog ....

Za sada nista, mada bilo bi najbolje da ih pitas preko maila.

Meni su za 30 ti blok, tamo kod opstine Novi BG rekli da ce radovi biti gotovi sredinom sledece godine, a da brosura moze da stigne svaki dan....

ah, jos samo god dana...

Uh, pa kako to. Ti si mnogo blize zoni II koja se radi, i kazesh da ces ovaj sistem dobiti za godinu dana. Nesto tu smrdi...

Daleko je Amerika...
eh a kada ce na dedinje?!

:mad: :( ;)

Vrh Dno