Šta je novo?

KDS PTT kablovski (NBG, carina)

asacchi011

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2006
Poena
304
Dajte neko iskustvo... posto se lomim izmedju kablovske ili wireless (koji su popljuvali)....

kds, dok sam koristio na NGB je bio sasvim solidan, medjutim sad su totalni zaostali sa ponudom, tj. ne konkurisu sa cenama i paketima ostalim provajderima.

zapravo nije da nisu 2600 din je 3mbs, mene vise zanima kvalitet prijema, da li cesto pada, i da li je stalan protok.

na fontani, koristio paket 256k, i radio je da ne kazem idealno, veoma dobro, 95% vremena je bio konstatan protok.

Ortak na kanarevom , od kad je uveo pre 2 godine (pre toga bio na WirelesS) 2 puta imao prekid po par minuta. Pored toga sto kaskaju sto se tice paketa za konkurencijom , sve radi savrseno. Doduse kao i kod bilo kog kabl operatera sve je to igra srece , kako je izvedena instalacija do tebe i kod tebe posle u stanu/kuci... konkretno evo ti

Nije loshe za 1mb paket :)

Napustio sam ih pre 6 meseci, samo zato što su tada i dalje imali internet 50% skuplji nego na ADSL-u. Inače, radi besprekorno.
Za 6 godina (bio sam među prvih 100 priključenih na Tošinom Bunaru), imali su tri ozbiljne havarije, trajalo po 3-5 dana. Van toga - odlično.
Samo je važno da imaš dobre nivoe signala, što neko reče.
(ja sam baš kod Carine)

Nazad
Vrh Dno