Šta je novo?

KDS kablovski net i DC++

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
OK, ovde je dosta ljudi koji imaju KDS-ov kablovski a koriste DC++ sharing program. Recite mi da li sve funkcionise OK, bez nekih Netlimiter-a??

Slayer je napisao(la):
OK, ovde je dosta ljudi koji imaju KDS-ov kablovski a koriste DC++ sharing program. Recite mi da li sve funkcionise OK, bez nekih Netlimiter-a??

Ja sam skinuo stotinjak GB bez problema. :d

i jos uvek radi sve lepo???

Reci mi da li ti pri maximalnom uploadu download radi punom brzinom??

Slayer je napisao(la):

Ne bih rekao da upload utiče bitnije na brzinu downloada - meni je sve radilo OK.

i ne bi trebalo... Mislio sam prvo da mi je uleteo neki virus, pa posto ga nista nije naslo, oborio sam sistem. Pa sam formatizovao disk, pa sam to uradio jos dva puta, ali uvek isto...

Da mi nije riknuo kabl modem?

Slayer je napisao(la):

hmz ako imas account na 64kbit/s ogranicen i ako upload nesto brzinom npr 7kb/s download ce biti 1kb/s.
Bar bi tako trebalo da bude :)
Znaci ti si ogranicen na 8kb/s ili ti 64kbit/s :)

Born2Kill je napisao(la):
hmz ako imas account na 64kbit/s ogranicen i ako upload nesto brzinom npr 7kb/s download ce biti 1kb/s.
Bar bi tako trebalo da bude :)
Znaci ti si ogranicen na 8kb/s ili ti 64kbit/s :)

Ne baš. Tih 64kbps se odnose samo na download - upload se posebno računa i kod PTT KDS-a je ograničen na 56kbps u slučaju 64kbps downloada ili na 128kbps u slučaju 256kbps downloada.

Prilikom downloada računar mora da potvrdi svaki paket koji mu je stigao, pa ako u tom trenutku još nešto i uploaduje može da se desi da zakasni sa slanjem potvrde - u tom slučaju download može malo da se uspori. U praksi se to obično ne osjeti.

Koliko se uspori download kad nešto uploaduješ?

JPF je napisao(la):
Ne baš. Tih 64kbps se odnose samo na download - upload se posebno računa i kod PTT KDS-a je ograničen na 56kbps u slučaju 64kbps downloada ili na 128kbps u slučaju 256kbps downloada.

Prilikom downloada računar mora da potvrdi svaki paket koji mu je stigao, pa ako u tom trenutku još nešto i uploaduje može da se desi da zakasni sa slanjem potvrde - u tom slučaju download može malo da se uspori. U praksi se to obično ne osjeti.

Koliko se uspori download kad nešto uploaduješ?

da,da, toga se nisam setio. Znaci kada mi radi DC++ bez limitera paketi koje saljem ili ne mogu ili se jaaaako sporo overavaju??? U cemu je onda fora?

Vrh Dno