Šta je novo?

KDS ili ADSL, nova zgrada

Hvala na odgovorima svima. Probacemo taj KDS, uvek sam nekako vise voleo kabl.

p.s. Mislim da se kolega sali za "lag" od 8ms, naravno da je to vise nego OK.

Ma zeza se čovek...

P.S. Ja sam kod Perpera..i dvoumim se da li da se vratim na KDS sa Telekom ADSLa...hmm..

P.S. Ja sam kod Perpera..i dvoumim se da li da se vratim na KDS sa Telekom ADSLa...hmm..
Komšo pa zakasnio si na promociju :smoke:
Za nove korisnike kablovskog interneta koji sklope ugovor u periodu od 01.08.2010. godine do 01.09.2010. godine iznos mesečne naknade za uslugu je 1,00 dinar u prva tri meseca korišćenja usluge.

na ptt cabletu je još uvek max brzina 6mbit :(
da ponude 20/2 ili 50/5 ili čak 100/10 mbit pa da se vraćam sa 16mbit telekoma

Ja sam pre vise od dve godine presao sa KDS-a na sezamov ADSL. Sada razmisljam da se ponovo vratim na KDS posto cujem da za iste pare na KDS-u bi mi bila dvostruko veca brzina (4 MB/s)

Kakva su sada iskustva sa KDS-om? Sta mislite, vredi li se cimati oko ovoga? Takodje ima li mozda naznaka da ce sezam da povecava brzine, da mi ne bude sve ovo uzaludno.

Sajt KDS-a je katastrofa, gde mogu da vidim aktuelni cenovnik kao i ostale bitne informacije?

paa cenovnik kablovskog neta je na www.ptt.rs ...i ja razmišljam da se vratim na KDS... Šteta što nemaju neku ponudu objedinjene kablovske i interneta (tj popust ;) )

resurrect-ujem temu:

Buraz je potpisao na kraju onu neku promociju za oko 1500 din 1mbit+tv.
Naravno sad mu je to i sporo itd. Ja sam mu rekao da ukine, medjutim on tvrdi da mu u ugovoru pise da je u obavezi 5 godina?!? i da ima cak i automatsku obnovu. Mislim sbb mix, telekom i ostale lopovske varijante su na 2god, al bre ovo 5!? Nemam sad taj njegov ugovor kako da pogledam,, pa ako neko ima iskustva da mi kaze sta je tacno sa tih 5 god i koliki je penal u slucaju raskida? i bre sto nista dobio nije za tu obavezu, pa ja dobijem 6mbit za godinu dana obaveze...

Cekaj malo !?
Zar ima NS KDS ispostavu za BG?
Zar NS KDS nije samo na podrucju NS, a PTT-KDS na podrucju BG iskljucivo (ili je ptt-kds i u bg i u ns ali ns-kds je samo u ns)?
Ja sam sad skroz zbunjen... ko gde radi?

Znam da u bg-u moze ns kds net.

Vrh Dno