Šta je novo?

KDS i Bezanijska Kosa

• Začetnik teme Začetnik teme Sale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sale

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
660
Ljudi,
da li je neko sa Bezanijske Kose do sada dobio kablovski internet preko Telekomovog KDS-a? Da li mi uopste pripadamo KDS-u Tosin Bunar?

Sale

Izgleda da nije jer ex "energomontazina" mreza jos uvek nije rekonstruisana... i to nije nikakav "telekomov kds" vec PTT KDS(ptt i telekom su dve firme). Ne pripadate "kds tosin bunar" ali cete pripasti kada budu rekonstruisali vasu mrezu... a kada ce se ta rekonstrukcija odigrati - to samo u PTT znaju. Vidi njihov sajt (www.kds.co.yu) i pisi im pa mi pliz reci sta su ti rekli jer sam ja potpisao ugovor 2002. godine i do danas nista nisam dobio(ni tv ni radio ni internet signal) pa me zivo zanima sta ostalima pisu. Unapred hvala, pozdrav!

Izgleda da se nismo razumeli bas najbolje. Ja vec imam PTT KDS kablovsku TV i radio. Mislim da pripadamo KDS-u Tosin Bunar jer imam potpuno iste programe kao i ortak koji zivi u Tosinom bunaru i kome su vec uveli i Internet.

Izgleda da ti mene nisi bas najbolje razumeo. Jos uvek nisi deo KDS Tosin bunar jer nemas iste usluge kao i oni (internet). Ti jesi na PTT KDS, ptt je otkupio "energomontazu" ali ta mreza jos uvek nije rekonstruisana... a kada bude bila rekonstruisana, bices deo KDS Tosin bunar!

OK, hvala na objasnjenju. Sad smo se razumeli 😀

Nazad
Vrh Dno