Šta je novo?

KDS cable(ns)?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Jel koristi neko? Kakva su iskustva? Sta je bolje uzeti, to ili adsl? Pozdrav

Bila je jedna tema o tome. I situacija se nije nimalo promenila...Znaci kad rade rade uglanom lepo, ali onda im rikne link na dva dana (ovo se meni desavalo). Kako stvari stoje zavisi gde si pozicioniran i kakva je mreza u tvom delu grada... Mislim da te ADSL izadje jeftnije kada se sve sagleda (jer kod kds ns flat nije bas flat nego ima neki limit).

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=101873

Ja sam uzeo i ADSL kod Beotela i koji za sad radi odlično. Kablovski sam ostavio kao "backup" neki najmanji paket. A problem o kom sam pisao za kablovski internet nisu do sad ni popravili... Koliko sam čuo da bi kod mene jedinjo rešenje bilo da zamene sve pojačivače što KDS-NS nikad neće uraditi.

Moja preporuka je da uzmeš SBB ako imaš mogućnosti, a ako ne ADSL je savakako odličan.

Pa razmisljam o kablovskom netu jer mogu da uzmem pre paid paket, a kod adsl-a bih morao da placam mesecno a necu toliko koristiti jer sam u ns samo vikendom i preko leta jer studiram sa strane.

Ako ti je jedino rešenje KDS-NS, pokušaj da se raspitaš kakvog kvaliteta je mreža u tvojoj okolini kao što je i Skaarj rekao. Meni npr. je baš vikendom najlošije radio net tako da ako si u ovom delu grada samo ćeš se iznervirati kad dođeš kući za vikend a net ti radi lošije nego dial-up...

Nazad
Vrh Dno