D
Deleted member 16483
Guest
Vredi li ovo sta , jel neko probao?
Imam suse 10.3 kde 3.5.8.
Pa mi oade na pamet da stavim i oavj 4.0.1.
Imam suse 10.3 kde 3.5.8.
Pa mi oade na pamet da stavim i oavj 4.0.1.
Već ga ima, samo u podešavanjima za repository dodaj još kde4
Sinoć sam "skinuo" sve pakete sa oznakom 4 u imenu, ali neće da ih instalira. Uvek dobijem poruku "APT System reports: Ordering failed for 6 packages". Ovaj put je 6 jer sam odabrao sam jedan paket, kad odaberem sve, broj bude veći. Probao sam i ručno da ih instaliram iz /var/cache/apt/archives ali i tako dobijem grešku.
I novi Kubuntu dolazi sa sa KDE 4.01
Instaliraj pakete ovim redom
task-qt4
Metapackage for QT4
This package is a meta-package, meaning that its purpose is to contain
the complete dependencies for installing QT4
task-kde4
Metapackage for KDE4
This package is a meta-package, meaning that its purpose is to contain
the complete dependencies for running the KDE4 desktop
Koristim 4.0 na Slackwareu i ovo je daleko od dobrog. Lep je ali mnogo stvari jednostavno ne radi. Da li je do mene (instalirano na divljaka iz nepoverljivih paketa) ili je stvarno takav, ne znam. Ikonice ne rade, taskbar se pojavljuje i nestaje nasumično...ma užas.
Nije problem da skinem, ali se bojim da ne upropastim sadašnju instalaciju (bar da mi 3.5.8 ostane), jer jurim svojevrsni rekord u korišćenju OSa svakodnevno bez potrebe za reinstalacijom. Volim da se rugam raznim wannabe majstorima na Windowsu :S:
Vidim pises da rasturas, ajde daj neki hint kako da nateram intel536ep da radi na najnovijem kernelu -17 Ubuntu 8.04. Nesto sam se zainatio, ima ADSL imam ISDN, modem je uboden u analogni deo ISDN kutije, ocu da mi radi fax, treba mi povremeno, treba mi modem kad crkne ADSL (retko ali se desava). Mogu to iz XP ali onda moram da prelazim iz jednog OS u drugi. Ima i neku TV karticu ali jos nisam nabo kako da nateram daljinac da mi radi u linux.Nije problem da skinem, ali se bojim da ne upropastim sadašnju instalaciju (bar da mi 3.5.8 ostane), jer jurim svojevrsni rekord u korišćenju OSa svakodnevno bez potrebe za reinstalacijom. Volim da se rugam raznim wannabe majstorima na Windowsu :S:
Gde piše da rasturam? Naučio sam ovaj Slackware koliko mi treba, to 'e to.
Za daljinski proveri www.lirc.org/
Neke novosti su malo glupave, ali je u sustini ok i ima potencijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari