Šta je novo?

KBCnet wireless PLZ help

shejmus

Slavan
Učlanjen(a)
13.09.2007
Poena
304
E ovako:
U junu mesecu kupio sam opremu za wireless i povezao se preko KBCnet-a (512:128).
Sve do poslednje nedelje avgusta net je "leteo",veza NIKAD nije pukla,full download,
full upload,bez lagova u MMO-ima,ali ali ali (jedno 3 ali),kao sto sam rekao krajem avgusta pocelo je da se desava nesto cudno.
Naime sad puca prilicno cesto,a dok radi,radi u pauzama.Da objasnim:
Radi kako treba 10sec pa bukvalno i download i upload spadnu na nulu na jedno 10-20sec,
pa radi 2 min lepo pa ne radi 2 min,1min surf leti,a drugi treba mu 2min da udje u Google.
MOLIM POMOZITE:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:(:(:(

Nista cudno za KBC :d
Salim se...znam da su ranije imali problema a kako sada rade pojma nemam. Da li si probao da kontaktiras njihovu tehnicku podrsku?

Hmm... i meni se dešavaju ti prekidi od 10-20 sec (na KBCnet-u) ali veoma retko (najviše jednom na sat). Probaj da pozoveš tehničku podršku i proveri antenu (da se možda nije pomerila)...

Kod mene isto s'vremena na vreme uspori ili prsne. Pomoglo mi je kacenje na drugi acces point (posto hvatam 2 jedan sa 66db drugi sa 45db).

Doduse nesto su valjda radili na mrezi kao prosirenje svojih linkova, pise na njihovom sajtu.

Edit: Ali ne puca na 10-20 sekundi nego mozda jednom u 2-3 dana, ali npr ako odigram 3 mape u BF2 na jednoj ce me sigurno izbaciti kad ukoci, i to ukoci samo na par sekundi (dovoljno da izgubim vezu sa serverom) inace download ide ok.

Poslednja izmena:
Vrh Dno