Šta je novo?

KB Article Number 942435 Vista HotFix

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Prilikom kopiranja velikih fajlova, cesto se dobija poruka "Not responding". U tom momentu ako odete u task mngr videcete da je available memory 0 ? Microsoft je izbacio gornje pomenuti artikal koji resava ovaj problem, ali da bi ste ga dobili morate da ostavite meila na koji ce Vam se poslati uputstvo. Upravo sam ga instalirao i miracle se desilo.

Pa podeli sadrzaj tog mail-a sa nama ili ova tema nema smisla apsolutno nikakvog.

Da stvarno...

zar taj hotfix nije ukljucen u SP1? ako nije, onda podrzavam kUdtiHaEX i molim te da to podelis sa nama ako je moguce :D

Microsoft has confirmed that this is a problem in the Microsoft products that are listed in the "Applies to" section. This problem was first corrected in Windows Vista Service Pack 1.
hmhm

Yesterday's news!
:)
This problem was first corrected in Windows Vista Service Pack 1.
Jedna od bitnijih ispravki, koje su uključene u SP1...

Poslednja izmena:
Moze da se skine, ali mi se isto desava i posle njega, iako je integrisan u sp1.
Probajte da kopirate sadrzaj sa dvd-a ili flasha. Kada zapoce kopiranje ideite u task manager i pod free memorystanje je 0 ?
Kratka radost, bejase.

evo probao sam sa flasha da prebacim 130MB, brze je prebacilo no sto se taskmanager digao (brzo mi se digao).
mora da je kod tebe nesto drugo u pitanju.

Nazad
Vrh Dno