Šta je novo?

KB 2919355 problem sa apdejtom

dj90

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2014
Poena
245
Kad instaliram ovaj apdejt na win 8.1 ne mogu da downloadujem ostale buduće apdejte
Jedino rešenje je da ga obrišem ali vidim da piše da je to bitan apdejt i da možda neću dobijati neke druge naredne ako ga izbrišem

Jel ste imali taj problem

Mnogi su imali/imaju taj roblem, potreban je KB2919442 koji ponekad kaže "Not Applicable". KB 2919355 je deo i potreban je za "Update 1" tj. 8.1.1 kako ga još nazivaju.
Imaš ovde: http://support.microsoft.com/kb/2919355 objašnjenja.
Uradi "sfcscannow i "Dism" prvo, može da rasčisti situaciju. Sve updates možeš i da skineš individualno pa ručno da updejtuješ.

i meni kaže za taj not aplicable, pročiotao sam sve to
šta je sfcscannow i dism?

što je najgore windows je original i ima problema, kontam da bi pirat radio ko podmazan

i meni kaže za taj not aplicable, pročiotao sam sve to
šta je sfcscannow i dism?

što je najgore windows je original i ima problema, kontam da bi pirat radio ko podmazan

U principu precesljava ti sve win fajlove, cak i DLL i proverava da li ima nekih gresaka...
Otvoris command prompt, ukucas sfc /scannow

U Command Prompt-u kao Administrator upišeš jedan po jedan pa restartuješ posle svakog ako ima greške.

sfc /scannow

dism /online /cleanup-image /restorehealth

Posle toga opet sfc /scannow da proveri dali je sve sređeno.

Poslednja izmena od urednika:
vratio sam se u međuvremenu na win7 ali dobro da znam kasnije ako se budem vratio ikad

mada čisto sumnjam da će pomoći to, probao sam sa onim fiksevima sa microsoft sajta ali ni to čak nije pomoglo

ne znam da li bi funcionisalo ako bi skinuo piratsku updejtovanu verziju i onda samo da ubacim ovaj moj ključ koji imam, da li bi radio original ključ na piratskoj verziji?

Poslednja izmena:
vratio sam se u međuvremenu na win7 ali dobro da znam kasnije ako se budem vratio ikad

mada čisto sumnjam da će pomoći to, probao sam sa onim fiksevima sa microsoft sajta ali ni to čak nije pomoglo

ne znam da li bi funcionisalo ako bi skinuo piratsku updejtovanu verziju i onda samo da ubacim ovaj moj ključ koji imam, da li bi radio original ključ na piratskoj verziji?
Za isti tip windows-a ti ne treba nikav "fix", skini nanoviju verziju i uradi samo poravku, ostaće ti legalna. Možeš i 8.1 direktno da instaliraš sa ključem za 8micu. Upgrade na 8.1 je ionako besplatan.

ne znam da li si me razumeo, imam originalan key za win 8.1

pa mošto na tom originalu što sam dobio imam tih problema ne znam da li bi taj key radio sa verzijom koju bi skinuo sa pirata. I da li će se taj piratski ponašati kao original onda

Poslednja izmena:
Mora bar da ti nagovesti sta je problem, pogledaj u detaljnije.
Koja konfiguracija je u pitanju?
Nema tih "neorginalnih" windowsa vise niko to ne koristi
svi skidaju orginalni iso pa posle ide "aktivacija".

Poslednja izmena:
core2quad 2,66giga, 4 giga rama

znači kad treba da se downloaduje apdejt samo stoji na 0% i to je to

Potpuna ista stvar pre 3 dana na jednom Asus lapu, win 10 stoji na 0%
i ne mrda, skinem ovaj auto fix, prvi put mi prijavi da nije fiksirano
ja ponovim jos 2x i konacno krenu da skida.
Jesi li logovan na microsoft account?

Poslednja izmena:
ja sam samo jednom probao, znači trebao sam više puta verovatno

I piše da treba da se skine KB 2919442 pre 2919355 ali kad treba ga instaliram kaže not aplicable to computer

Vrh Dno