Šta je novo?

Kazaa lite ne radi!

• Začetnik teme Začetnik teme MarkoS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MarkoS

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Instalirao sam prvo 2.4 verziju koju sam ranije koristio, ali su opcije traffic i search zatamljene. Probao sam i sa 2.6 preko koje ne mogi ni da se konektujem (file connect), a nece da radi ni kao web browser, jednostavno nece nista da otvori.:wall: Postoji opcije search i traffic, ali kad kliknem na search (naravno prethodno sam uneo ime pesme) nista se ne desava.
Ukljucen je Norton antivirus auto protect, a ne radi ni kada ga iskljucim.
Internet mi naravno radi normalno, konektujem se sa isdn-om na 64k, a ne znam koliko je ovo bitno ali koristim operu. OS je XPSP1.
Any idea?

Poslednja izmena:
I meni je tako bilo ,moras da skines drugu verziju posto ta verzija ocito nema P2P...
Ja sam tu 2 verziju skinuo preko obicne kazze pa onda makao nju i istalirao lite!!!

M3 je napisao(la):
I meni je tako bilo ,moras da skines drugu verziju posto ta verzija ocito nema P2P...
Ja sam tu 2 verziju skinuo preko obicne kazze pa onda makao nju i istalirao lite!!!
Sta je p2p? Kod kuma radi najnormalnije takodje na xp-u.

ovako nesta:

P2P
Peer-to-peer: Electronic file swapping systems that allow users to share files, computing capabilities, networks, bandwidth and storage.

K-Lite 2.6 radi, ali je Kazaa odavno prestala da bude korisna jer je procenat fake fajlova ogroman

Resio sam problem. Zezao je Outpost firewall koji je bio instaliran ali se nije palio sa winom. Sada radi. Hvala svima na pomoci.

Nazad
Vrh Dno