Šta je novo?

Kazaa i nestanak struje $!@#$!

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Skidao sam pesmu od 11ak mb i na samom kraju mi je nestalo struje @!$@!#
Kada sam ponovo upalio rachunar i video da u Trafficu nema pesme samo shto se nisam prevrnuo :( Poztoji li mogucnost da je pesma ipak negde na HDDu da ne bih ponovo skidao vec skinutih 11mb:( ???

Mozda je do Kazaa-e jer i meni Kazaa nekad napravi biser. Skinem 80% pesme, i prilikom sledeceg logovanja na resume on pocne iz pocetka da skida?!?!!

Matthias je napisao(la):
Mozda je do Kazaa-e jer i meni Kazaa nekad napravi biser. Skinem 80% pesme, i prilikom sledeceg logovanja na resume on pocne iz pocetka da skida?!?!!

Hoće Kazaa nekada tako da brljavi.... Nema leka...

?

Cudno. Meni komp cesto puca dok skidam nesto i uvek mi sve ostane u transfer listi :) . Da li imas najnoviju verziju?

Izgleda da nike ne zna :(
Nishta, sad cu da skinem novu kazu pa sve ponovo :boom:

http://www.softnews.ro/public/cat/10/6/10-6-25.shtml

Skinite odavde hakovanu kazaa-u... tj kazaa lite. Mnogo je bolja od "fabricke"

nIce Cream je napisao(la):
http://www.softnews.ro/public/cat/10/6/10-6-25.shtml

Skinite odavde hakovanu kazaa-u... tj kazaa lite. Mnogo je bolja od "fabricke"

MA "tu" kazu ja i imam v2.40 i ona mi je i napravila problem :boom:
Sad cu da skinem ovu noviju 2.42 pa cu videti kako je sa njom mada najbolje ni da ne dodjem u priliku da saznam da li je ova :xitnica: ispravljena ili ne :(

I meni se to desavalo.. i nema leka. Prvo sam pomislio, poshto ne skidam os istog usera sledeci put.. da je do toga, ali nije, poshto neke pesme rade normalno resume.. a neke ne.
Trebalo bi da je ta pesma u Temp folderu (po defaultu my shared ili sta ste vec stavili) sa .dat extenzijom.

Najjache je shto je meni bash taj dat fajl nestao..>Sada u svakom sluchaju nema veze jer sam skinuo i novu kazu i ponovo sam skinuo pesmu ali bash je smor :(

Ja sam se prilicno naivno drzao verzije 2.1 bukvalno do juce i vec maltene odustao zbog strasno malog broja pronadjenih pesama - razlika u radu u odnosu na 2.42 je jako velika tako da mozda ti ta razlika "0.02" i resi taj problem.

Meni se desava da kad skinem neku pesmu pomocu Kazza Lite 2.42, i to obicno neku veliku, kada je posle pustim ona zakuca i cuje se uzasno pistanje, ja malo premotam unapred i onda je OK ili se na odredjenom vremenu to ponovo desi ????

Ma meni je sad sve OK chak sam i probao forced restart (dugme :p) i kad se upalio lepo je nastavio download !

Nazad
Vrh Dno