Šta je novo?

Kazaa cheater error?

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Imam ovu novu kazaa-u verzija 2.0.2
Skinuo sam nekoliko razlicitih cheatova za participation level, ali svi mi izbace poruku program module error bla bla. Znam da mi trebaju visual basic dll-ovi i ostalo, ali imam i full verziju cheatera koja ima sve sto treba, i opet izbacuje istu poruku.

Ima li pomoci?

Isti problem!
A u onom topicu me ubedis da sam ja dileja sto mi to ne radi ctp;

S tim sto kod mene nekad hoce, a nekad nece.... :trip:

Ja koristim onaj Cheater koji je neko postovao u proslom threadu i radi. Koju verziju kazaa-e imate?

Hvala na linku.
Inace, u cemu je razlika izmedju kazaa i kazaa-lite?

Niste trebali da instalirate "update" za KaZaa. Sad ste umesto Lite verzije dobili full, tj. sa spyware komponentama.
Mislim da cheater ne radi sa 2.02

1000 puta sam do sada postovao adresu sa koje moze da se skine ociscena verzija, evo je 1001 put -> K

Onaj link koji je dao comet hunter je odlican, ima sve u jednoj instalaciji.

Nego druga stvar je zanimljiva, sa ovim kazaa cheaterom se bre ne dobija nista, search mi radi isto kao i pre, to jest ono sto ja trazim je i dalje jako retko, a sa transferom ni ranije nisam imao problema, tako da...

Sto se mlatis i koristis 2.0 verziju kada 1.7.2 fenomenalno radi i ne mora da cheat-ujes.

ilki je napisao(la):
Sto se mlatis i koristis 2.0 verziju kada 1.7.2 fenomenalno radi i ne mora da cheat-ujes.

I u toj verziji opada level, nista se ona ne razlikuje.

Geek_master je napisao(la):
Nego druga stvar je zanimljiva, sa ovim kazaa cheaterom se bre ne dobija nista, search mi radi isto kao i pre, to jest ono sto ja trazim je i dalje jako retko, a sa transferom ni ranije nisam imao problema, tako da...
?ek malo, a šta si ti mislio da taj cheater radi? :) Pove?ava protok, otkriva tajne servere? :)

da bi cheater radio moras da stavis unlimited uploads i ubaci neki film u folder koji share, sa vecim fajlom je lakse da varash. A inace taj participation level ti daje prednost na serverima, pa ti se recimo download ubrza i po nekoliko puta.

Marko37 je napisao(la):
?ek malo, a šta si ti mislio da taj cheater radi? :) Pove?ava protok, otkriva tajne servere? :)

Pa ako ne poboljsava, recimo, search opcije, zasto ga onda koristiti???

alarmos je napisao(la):
da bi cheater radio moras da stavis unlimited uploads i ubaci neki film u folder koji share, sa vecim fajlom je lakse da varash. A inace taj participation level ti daje prednost na serverima, pa ti se recimo download ubrza i po nekoliko puta.

Mislim unlimted uploads na Traffic opciji!

Stvarno dosta znaci u pretrazivanju.
Za PL 100 i manje pronadje mi jednu ili nijednu pesmu, a sa PL 1000 nadje na desetine iste te pesme....u razmaku od nekoliko minuta, znaci ne mogu ce da su se svibas tada nakacili....

Meni bas i nema nekog poboljsanja u pretrazi, cak je i malko losija...

Problem

Po pokretanju Kaza Lite mi trazi update na verziju 2.02 Ako izaberem opciju NO, u tom slucaju mi se iskljuce opcije Search i Trafic ????
O cemu je rec i kako to preskociti ...
Napominjem da je juce nakon prve instalacije sve radilo ok ....
:whip

Trafic i search su ti disableovani dok se ne logujes na server.
Mozda nije problem u tom NO za update.

PJ je napisao(la):
Trafic i search su ti disableovani dok se ne logujes na server.
Mozda nije problem u tom NO za update.

Ne, to nema veze. Evo bas sam skinuo simpaticnu MS Dynamite - Dy-Na-Mi-Tee pesmicu i sve je radilo najnormalnije. Naravno pri startupu sam isqlirao opciju za upgrade.

Nazad
Vrh Dno