Šta je novo?

KAV Personal - BESPLATNO

• Začetnik teme Začetnik teme Singi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Singi

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2004
Poena
309
Evo da se pohvalimo - NeoBEE ISP je odlucio da kao najsigurnije resenje svojim korisnicima na poklon daje legalnu licencu za KAV Personal.

Tacnije, njihovo saopstenje je:

"Kupovinom Neobee.net mesečnog paketa (Bee Full, Bee Day ili Bee Night), dobijate na poklon licencu za Kaspersky AntiVirus u trajanju zakupljenog mesečnog paketa."
..

Tako da, ko je vec njihov korisnik ili planira da postane - moze da uzme i legalan KAV za DZ 🙂

Poslednja izmena od urednika:
Licenca traje mesec dana + mesec dana + ... i tako dok god koristiš Neobee flat. Ja mislim da je to odličan markentiški trik - biće više korisnika Neobee-a (čak i ja ću da uzmem flat kod njih za koji dan zbog ovoga 😉) i više korisnika KAV-a (oni koji su dosad koristili Neobee flat i sad mogu da imaju besplatnu licencu za KAV a "ako je džabe i bogu je drago").

Nekako mi se ucinilo da neki od vas misle da moraju da uzmu KAV licencu uz NeoBEE pretplatu - a naravno da ne moraju, bilo zato sto koriste neki drugi AV, bilo zato sto ne zele da koriste KAV, bilo zato sto ne zele da koriste bilo koji AV, a jedan od razloga neuzimanja moze da bude i protest zbog cinjenice sto je trava zelena - svejedno 🙂

Dakle, paketa NeoBEE-a je ista sa ili bez KAV-a, pa je otud nekako logican zakljucak da je za to vreme KAV besplatan.

Ko nastavi da koristi NeoBEE i sledeceg meseca, ima i dalje KAV u toj ceni - obican "trial" kljuc traje samo jednom mesec dana i ne moze se dva puta instalirati trial kljuc bez formata masine.

Znaci, NeoBEE ne daje trial kljuc, vec korisnici tih paketa imaju pravo na KAV dok koriste te pakete - mesec, dva, tri...legalno 🙂

Poslednja izmena od urednika:
JA mu dodjem kao neki NeoBee diler 😉 Na digitalnoj centrali sam preko dialupa i sad jos potpomognut speeedyjem i vise nego zadovoljan. Nemojte bas toliko da pljujete po NeoBee-ju nisu oni tako losi (mada ne mogu da prezalim sto ste "pojeli" Net022 :d) ali izbor AV softvera... c,c,c

Mogli ste da date NOD32 4free, ko jos bre koristi KAV ?!?

P.S.
Ova poruka je poslata samo da bi napravila opet flejm koji je antivirus bolji 😛

P.P.S.
Salim se, stvarno lep potez od strane Singi-ja...

Nazad
Vrh Dno