Šta je novo?

KAV MailChecker ?

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZAP

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2001
Poena
720
Koristio sam search ali nisam nasao ono sto mi treba a to je kao da se KAV MailChecker podesi da radi pod Outlook Express-om ?

Nasao sam uputstvo za AVP 4.0 i tamo ima jedna recenica koja mi ne obecava 😀

The current version of Kaspersky AV Mail Checker is not compatible with Outlook Express and TheBat

Posto ja koristim raniju verziju AVP 3.5.xxx da li je neko njegov MailChecker uspeo da natera da radi pod OE ili TB 😛

thx

ZAP je napisao(la):
Koristio sam search ali nisam nasao ono sto mi treba a to je kao da se KAV MailChecker podesi da radi pod Outlook Express-om ?

Nasao sam uputstvo za AVP 4.0 i tamo ima jedna recenica koja mi ne obecava 😀

The current version of Kaspersky AV Mail Checker is not compatible with Outlook Express and TheBat

Posto ja koristim raniju verziju AVP 3.5.xxx da li je neko njegov MailChecker uspeo da natera da radi pod OE ili TB 😛

thx
Ja sam neki prastari KAV koristio paralelno sa The Batom. Mislim da nisu postojala nikakva specijalna podesavanja vec da je njegov monitor skenirao sve sto se stavlja na hard pa je tako sprecavao zarazene poruke da se skinu sa servera.
Sada vise ne koristim antivirus software tako da ne znam kakvo je stanje sa novijim verzijama.

Nazad
Vrh Dno