Šta je novo?

Kav 6 nece da cuva podesavanja...

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Pa samim tim ne mogu ni da ga update-ujem, ne mogu da mu iskljucim startup scan, pa me davi i jos dosta toga...
Samo prijavljuje ovu gresku.

capture3im.jpg

Sta da mu radim jel zna neko? Neka ideja? :wall:

Poslednja izmena:
Mnogo oces od beta izdanja :eyebrows:

Pa za cega ce mi onda antivirus kad ne moze da se update-uje i radi normalno?
Lep je... Ali nefunkcionalan...

Poslednja izmena:
Preuzmi i instaliraj AVG free, podesi program kako tebi odgovara i cooliraj >>> KLIK

Prvo da se razumemo, to je internet security paket, a ne samo antivirus.I to nije Kav 6
vec KIS 2006 :).
Kao drugo, to je Beta izdanje, i ono i ne sluzi za stalnu zastitu, vec za isprobavanje, testiranje i uklanjanje gresaka.Polako, strpi se.Kao sto je vec receno gore, mnogo oces od Beta verzije.Nisi valjda ocekivao da njime zamenis trenutni AV???

Inace, nasao sam resenje za cuvanje podesavanja:
I had this when the program would freeze during it's initial startup scan. If the startup scan froze before I saved, that was the error I got. The freeze in the scan would essentially take KAV completely offline, however the interface would still function but with errors, like you show there. I had to disable the startup scane. The way I did it was start KAV and quickly go into the settings and turn OFF the startup scan and save BEFORE the startup scan that was in progress froze(it would freeze about 30 seconds after starting) Then the next time I ran KAV 2006, I didn't have the problem with saving thr setting.

Sad mogu da apdejtujem, ne radi startup scan na kojem se blokira AV na 1%... Samo ne mogu da otkacim kvacicu koja kaze da skenira viruse?!? AV?

Vucko kako to mislis nije AV nego IS? Pa koliko sam ja video KAV i KIS su dve razlicite instalacije? Mozda i gresim?

U svakom slucaju vozicu 5-icu jos neko vreme.
@Stvorenje> Znas kako je kad volis nesto, pa neces da menjas...

Kaspersky 5.0 je anti-virus (malo obimniji), dok je u KIS implementiran firewall, anti-spyware, anti-spam (mislim), sve sto je potrebno za zastitu jednog kompjutera, ali prvi put od Kaspersky-a.Tako nesto se naziva Internet Security paket, (kao na primer F-Secure).
A druga stvar je sto je probna verzija i nije za svakodnevnu zastitu.Cim izadje full verzija, i naravno ako bude bolja od 5.0 (a obecava da ce biti) precicu na nju.

Pa na to sam i mislio KAV ne KIS!

Stvorenje je napisao(la):
Preuzmi i instaliraj AVG free, podesi program kako tebi odgovara i cooliraj >>> KLIK

A ko je trazio da mu preporucis AV softver??

Tebi je izgleda dosadno pa ajde malo da flejmuješ?

Ne verujem da iko normalan ovde voli da flejmuje, ali je isto tako svakom normalnom ovde već preko one stvari da mu neko nameće neko svoje mišljenje tipa "bolje ti je ovo od tog tvog" i šta ti ja znam. Čovek postavi jasno i konkretno pitanje i na to pitanje mu treba dati odgovor, a ako bude tražio da mu ljudi daju savet za neku drugu varijantu onda lepo izbaci svoj predlog.
Može li iko ovde reći da je najpametniji i da je hardware/software koji koristi najbolji na svetu a da bude potpuno u pravu?

Izvinjavam se na offtopic-u i no hard feelings, please.

Poslednja izmena:
vectorman je napisao(la):
Čovek postavi jasno i konkretno pitanje i na to pitanje mu treba dati odgovor, a ako bude tražio da mu ljudi daju savet za neku drugu varijantu onda
Jes, ovde si u pravu. Pazi, ovo je vec druga tema koju pokrecem, i mkoja se pretvara u nesto trece. Pazi, meni ne smeta.
Ja sam pitao, i nasao resenje, napisao, mozda ce neko imati slican problem.
Verujem u znanje ljudi sa foruma. Svasta sam ovde naucio zahvaljujuci vama, i to cenim, nadam se da ce tako biti i ubuduce.

A da sam kojim slucajem hteo drugi av ne bih postavio temu jer bi odgovor bio koristi search. a koji je bolji, to cu ja da procenim na osnovu licnog iskustva.

Leto je, ljudi ne sede u kuci po ceo dan, napolju su, zezaju se i ostalo.
Mislim da je stvar u nedostatku kvalitetnih tema i problema, pa se zato prelazi u raspravu... Nadam se da ce na jesen biti bolje...
:p :d :type:

Ne znam stvarno kome je dosadno pa postuje ono sto nema veze sa temom? Koliko ja vidim tema je o KAV 6 a ne o tome sta da instalira. Promasio si temu, tako da ce pre biti da ti flejmujes i davis ostatak bez razloga.

Ta je verzija sto navodis. Inace izletela je napolje...

Neko ko... je napisao(la):
Radi on lepo samo sistem nije ok kod tebe.
Ne radi bash.I meni se pojavljuje isti problem,uz josh nekoliko bug-ova.Vidi se da ce biti mocan,barem tako izgleda,al definitivno josh uvijek nije za upotrebu,sto je i razumljivo s obzirom na datum kad treba da izadje.

Ja ga imam i šljaka bez greške.
To znači: sistem ga *****ava. Ima nešto što mu smeta.
KAV je vrlo osetljiv na ispravnost win-a.
Rešenje može biti repair sistema i nova instalacija KAV-a.
Tako sam ja rešio sličan problem ranije.

Poslednja izmena:
josh jedan offtopic: zna li se kada ce izacji iz beta faze? Mrzi me da pretrazhujem net :d

Znaci ne pada mi ne pamet da radim reinsta ili repair zbog bete. Aj da je final pa i da se iscimam...

Neko ko... je napisao(la):
Ja ga imam i šljaka bez greške.
To znači: sistem ga *****ava. Ima nešto što mu smeta.
KAV je vrlo osetljiv na ispravnost win-a.
Rešenje može biti repair sistema i nova instalacija KAV-a.
Tako sam ja rešio sličan problem ranije.
Pa s obzirom da ga koristim od izlaska verzije 5 i da mi sa sadasnjim OS-om i programima koji su instalirani nikada nije napravio problem,ja bih pretpostavio da je problem ipak do njih,jer se radi o beta testeru,a i na forumima Kasperskog sam primijetio da se prijavljuju brojni bug-ovi koji se na taj nacin resavaju prije izlaska
finalne verzije.Inache,instalirao sam ga 2 puta,o isti problemi su ostali,a OS mi ne pada na pamet da diram zbog toga,sacekacu da ga srede i onda instalirati sa zadovoljstvom,jer sa Kav-5 verzijom imam najbolja moguca iskustva.

delacroix je napisao(la):
josh jedan offtopic: zna li se kada ce izacji iz beta faze? Mrzi me da pretrazhujem net :d
Primijetio sam da kljuc koji ti dolazi uz beta verziju vazi do negdje 5 januara 2006-te koliko se sjecam,tako da je to vjerovatno period izlaska finalne verije.

zoran l je napisao(la):
Primijetio sam da kljuc koji ti dolazi uz beta verziju vazi do negdje 5 januara 2006-te koliko se sjecam,tako da je to vjerovatno period izlaska finalne verije.
Hajde sad reinstaliraj tu verziju (isprazni reg bazu predhodno za svaki slucaj, mada ne mora) pa pogledaj kada je zakazan rok za izlazak finalne verzije, koji je po tebi isti kada istice i registracija. Daj ne budi komican covece :mad: .

Poslednja izmena:
zoran l je napisao(la):
Inache,instalirao sam ga 2 puta,o isti problemi su ostali,a OS mi ne pada na pamet da diram zbog toga,sacekacu da ga srede i onda instalirati sa zadovoljstvom,jer sa Kav-5 verzijom imam najbolja moguca iskustva.

Nikako nije preporucivo drzati betu antivirusa kao glavnu zastitu - osim za one koji su beta-testeri i koji znaju sta da rade ako nesto podje naopako :)

KAV6 i KIS 2006 se ocekuju grubo receno pocetkom godine, a dotle za sve koji nisu beta testeri toplo preporucujemo KAV 5 :)
Juce se pojavila nova verzija KAV Personal 5.0.383 koja nema vidna poboljsanja u interfejsu, ali ima zahvate "pod haubom"...instalacija je na

http://www.singi.co.yu/software/kav5.0.383_personalen.exe

a pdf korisnicko uputstvo je na

http://www.singi.co.yu/software/kav5.0_personalen.pdf

A probni kljuc na 30 dana je na:

http://www.singi.co.yu/software/000A02CD.key

Wolfman je napisao(la):
Hajde sad reinstaliraj tu verziju (isprazni reg bazu predhodno za svaki slucaj, mada ne mora) pa pogledaj kada je zakazan rok za izlazak finalne verzije, koji je po tebi isti kada istice i registracija. Daj ne budi komican covece :mad: .
Opusteno,pretpostavio sam da je tada,pogledaj bolje pa cesh vidjeti da sam rekao da pretpostavljam,nijesam tvrdio nista.Inache,sad sam mislio da te poslusham za savjet,josh ako ne budes ljut posle toga...Lagano zaobidji.

Singi je napisao(la):
Nikako nije preporucivo drzati betu antivirusa kao glavnu zastitu - osim za one koji su beta-testeri i koji znaju sta da rade ako nesto podje naopako :)

KAV6 i KIS 2006 se ocekuju grubo receno pocetkom godine, a dotle za sve koji nisu beta testeri toplo preporucujemo KAV 5 :)
Juce se pojavila nova verzija KAV Personal 5.0.383 koja nema vidna poboljsanja u interfejsu, ali ima zahvate "pod haubom"...instalacija je na

http://www.singi.co.yu/software/kav5.0.383_personalen.exe

a pdf korisnicko uputstvo je na

http://www.singi.co.yu/software/kav5.0_personalen.pdf

A probni kljuc na 30 dana je na:

http://www.singi.co.yu/software/000A02CD.key

Eto,sad si ti kao super lik,covjek vuk je mafija uz tebe,pa josh kad se cujete na pm...Ima vishe beta verzija,i razlika je izmedju prve i one koja prehodi finalnoj verziji programa,u tom smislu sam pomenuo,a koliko se sjecam,na samom programu u opciji about se spominje nesto tako.

Wolfman je napisao(la):
Singi, jel se zna kako moze da se postane BETA tester, mozes i na PM da odgovoris ako oces.
Ja da sam na njegovom mjestu,pazio bih sta ti okrecem.

Nazad
Vrh Dno