Šta je novo?

KAV 4.0 final

Kakvi su utisci?Koliko zauzima najmanja instalaciona verzija?

Turbe je napisao(la):
Kakvi su utisci?Koliko zauzima najmanja instalaciona verzija?
Josh uvek ga skidam. Obicna je 12MB a pro je 13MB.

Bravo za austina!
U cemu je razlika izmedju obicne i pro verzije??

Skinuo sam taj PRO. Fino radi... ali je stari AVP i dalje zakon!
Pozdrav:)

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Bravo za austina!
U cemu je razlika izmedju obicne i pro verzije??
Ako te ne mrzi idi na www.kasperskylabs.com pa vidi: mislim da je razlika u tome shto pro ima control centar koji omogucava i skeniranje i zashtitu rachunara u mrezhi, al nisam siguran da je to jedina razlika (D)

Bravo za Austina.Zasto je AVP bolji, pa prosto je jer ovde ima dosta konzervativaca :D

omnik je napisao(la):
Zauzima manje resursa pri eksploataciji:D
A tebi "jadnom" bash fale resursi :D Prosto ti KAV ugushi ceo rachunar ;)

Skinuo sam KAV pro. Trenutno koristim v.3.5.13 i do sada je uvek lepo regovao kad je trebalo. Zato me zanima me šta ove novije verzije imaju više od ove moje.
Pozdrav!!!

Evo trenutno sam na Kav-u 4.0 pro i, iskreno, ne vidim nista specijalno dobro u ovoj novoj verziji. Mozda se pravi kvalitet krije "ispod haube"? Ne znam ali u svakom slucaju nisam preterano odusevljen. Interfejs mi se vise svidjao onaj stari, ovaj novi je malko haotican. Da ne pominjem gigantski monitor koji zauzima "skromnih" 15-ak megabajta za razliku od starog koji je zauzimao oko 400-500kB...

leksa je napisao(la):
Evo trenutno sam na Kav-u 4.0 pro i, iskreno, ne vidim nista specijalno dobro u ovoj novoj verziji. Mozda se pravi kvalitet krije "ispod haube"? Ne znam ali u svakom slucaju nisam preterano odusevljen. Interfejs mi se vise svidjao onaj stari, ovaj novi je malko haotican. Da ne pominjem gigantski monitor koji zauzima "skromnih" 15-ak megabajta za razliku od starog koji je zauzimao oko 400-500kB...

Kod mene to pogotovo smeta posto mi prilicno usporava masinu, a navikao sam da mi uvek bude ukljucen monitor tako da sigurno vracam stari dobri 3.5.x.x

Da li KAV skanira prispelu poštu.
Pozdrav!!!

Dabar je napisao(la):
Da li KAV skanira prispelu poštu.
Pozdrav!!!
naravno,ako mu ti tako podesis.

Auuu, al' su ga iskomplikovali, a pri tom ne primećujem nešto posebno što bi me nateralo da se zadržim na ovoj verziji. Danas sam ga probao i danas ću da se vratim na provereni 3.5.12
Pozdrav!!!

austin je napisao(la):

Ja sam probao da ga skinem jos pre par dana ... nisam ni video ovaj thread. ALi nece! Nece da mi krene dwnload. pa sam skinuo neku 3.6.... ne znam ni ja najnoviju ver KAV-a

Znaci radi link sa Kaspersky-jevog sajta.... probacu jos jednom.

(D)

Bre mnogo je spor...
Vracam se na 3.5 verziju cim nadjem neki key

Vrh Dno