Šta je novo?

Katovanje mp3 bez rekompresije???

• Začetnik teme Začetnik teme ssale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ssale

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Dakle verovatno postoji neko jednostavno resenje za ovo, ali ne mogu trenutno da se setim niceg pametnog, a poprilicno mi se zuri.
Jednostavno receno, potrebno mi je da uradim katovanje u mp3 fajlu od odredjenog trenutka/sekunde do tamo nekog trenutka/sekunde, a da ostatak moze da se snimi kao normalni .mp3 bez medjukoraka prebacivanje u wav-katovanje-kompresija u mp3 kako ne bih izgubio na kvalitetu.E sad, lepo bi bilo da moze da se vidi kao u soundforgeu kompletan prikaz pa da tacno moze da se odrede trenuci katovanja, ali verovatno mnogo trazim 🙂 Ako slucajno ima nekog znacaja mp3 je kodiran lame-om. Svi predlozi su dobrodosli.

Unapred hvala!

Pozdrav!

Hvala na odgovoru. Isprobao sam resenje i rezultat je polovican 🙁
Skup mp3 na mestima na koje sam nameravao da katujem nije uvek tacno u sekundi kako omogucava program, vec ume cesto da odsece i ono sto ne treba.
Verovatno bi resilo problem nesto poput VirtualDub-a za Avi fajlove, gde je to malo sofisticiranije (cut/paste u delicu trenutka) ali ja nisam upoznat. Neki drugi predlog uz napomene u mom prethodnom postu?

Inace izvinjavam se sto nisam video thread na kraju strane koji je bio ostavio golden - desetak dana sam bio odsutan pa nisam pratio, a ovaj me je problem bas stisao.

Unapred hvala!

Pozdrav!

A MP3Trim ? imam ja verziju 1.6 pro - pa ako neko oce - 200kb,.....

Ako treba...

Ako treba imam ja 1.77a PRO.

Za doticni program nisam cuo, a frka mi je, pa ako nije problem posaljite pro verziju na [email protected] (obicne sam upravo skinuo, ne znam da li ce da mi zavrse posao)

Unapred hvala!

Pozdrav!

Očigledno grešim, ali sam bio ubeđen da nova verzija Sound Forge-a radi sa mp3 fajlovima.

Radi sa mp3, ucitava ih, ali kada snima radi rekompresiju

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno