Šta je novo?

kathrein ufs910hd

Starac Sveta

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2008
Poena
320
Trenutno najbolja kupovina od svih hd risivera.Jedini konkuret mu je ipbox9000 koji je nesto bolji ali duplo skuplji.CS radi super,lak je za upotrebu a na externi hdd mozete sve hd programe da snimite sa dolby digital zvukom.Novi oficijeli sw v1.05 je( u saradnji sa aaf 1.04a) ispravio bug na nekim hd kanalima.Slika na hd vrhunska,skaliranje sd kanala bolje nego na pace810xe risiveru.Eto,ovo je moja subjektivna ocena a vama jos jednom porucujem:sta ce vam lcd ili plazma bez sat.hd(kathrein)risivera.

kathrein

mala dopuna,uz veliku pomoc prijatelja Pedje ubacen novi AAF1.5 image i sada sve radi kako treba.velika novost je da je firma elektroplus iz novog sada pocela prodaju kathrein-a a ko zeli bolji(ipbox 9000)ima ga u halo oglasima.

kathrein

posto sam zainteresovan a mrzi me da cekam DBox800, sta znaci sve radi kako treba? Otvara sad sve kanale? Jel ima neki kontakt za firmu Elektroplus ?
sve koji mogu ici preko cs-a,znaci nema turci,poljaci(n platforma)i danci(viasat)ali ima albanci ponovo iako ih nema na ipbox-u nego kad si cekao 3 meseca sacekaj jos koji jer ce moci da ti sluzi kao reso ili grejalica ako crkne tjuner

Ne treba, bilo koji univerzalni koji već imaš je OK

Misli na Kathrein

Nazad
Vrh Dno