Šta je novo?

Katastrofalan signal Telekoma!

Nema apsolutno nikakve veze što su vaši brojevi umreženi sa kvalitetom razgovora izmedju vas.

e jos eko ima problema kako su pocele vrucine da salje na telekomu sms-ove,znaci nikome kod mene u kuci a ni devojci koja je takodje kod telekoma poruke nece da se poslalju a skidaju kredit ???

Jest' i ja sam primetio ... zvao sam 789, kažu - vrućina je, više struje mora da ide na klima uređaje, pa SMS centar radi pod slabijim naponom ...

Kažu - čim padne kiša (a evo, celu noć je padala ...), popraviće se situacija ...

LOL

Da, hoće sms centar malo na more ili bazen. Pa i njemu je vruće.

Bar ne rade samo poruke...
Kod mene se Telenor ukaki cim malo jace zagrmi, i uopste nemam signal :D

Jest' i ja sam primetio ... zvao sam 789, kažu - vrućina je, više struje mora da ide na klima uređaje, pa SMS centar radi pod slabijim naponom ...

Kažu - čim padne kiša (a evo, celu noć je padala ...), popraviće se situacija ...

LOL

aj se zakuni da su ti ovo rekli?!

sta reci, no comment :zgran: :D :d

mt:s
Par dana uoči koncerta RHCP u Inđiji, sve je počelo da radi kao nikad do sad - bar ovde u Sremu!
Prijem u toku razgovora je kristalno čist i glasan, čak i kada je sagovornik u Beogradu. GPRS radi iz prve, e-mail poruke odlaze / stižu iz prve. Čak se i GMail aplikacija konektuje na server, što ranije nikad nije uspevalo!
Da ih ne ureknem, koncert je prošao a sve i dalje šljaka kao podmazano!

Telenor
Bez promena... signal malko slabiji od Telekoma, ali GPRS standardno dobro radi...

PS
Naravno ovo su iskustva "u mom kraju", koja se uvek bitno razlikuju od Beograda, gde je situacija sa operaterima različita od kvarta do kvarta...
:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno