Šta je novo?

Katastrofa

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
Zdravo ljudi , evo zaleteo se i ja i kupim one tdk dvd+r 8x, kad imam sta da vidim :( nije ni chudo da su tako jeftini.
Od 10 kom uspeo sam jedan da snimim a videcete na slici s kojim brojem gresaka. E sad samo da totalno razbijem svoju sumnju da su ovi dvd g***o zanima me da li je josh neko imao slichne probleme.
A evo poredjenje verb dvd+r 4x i tdk dvd+r 8x

Prilozi

• test.jpg
    test.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 133
  • test001.jpg
    test001.jpg
    62 KB · Pregleda: 108
  • verb_test.jpg
    verb_test.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 124
  • verb_test001.jpg
    verb_test001.jpg
    64 KB · Pregleda: 102
Gde si kupio te diskove?
Dosta sam koristio tdk+ 4x i 8x diskove
(rezaci : nec16x, lg 8/12/16x) i nisam imao problema.
Da ih nisi slucajno rezao na 12x?

evo c/p iz dvdinfo pro za ove "moje" tkd 8x
(veoma malo se razlikuje od tog sto si ti okacio)

00000000 08 02 00 00 A1 0F 02 00 00 03 00 00 00 26 05 3F .............&.?
00000010 00 00 00 00 00 00 03 54 44 4B 00 00 00 00 00 30 .......TDK.....0
00000020 30 32 00 38 23 54 37 12 02 42 72 02 94 69 15 15 02.8#T7..Br..i..
00000030 0B 0B 08 08 01 19 1B 0C 0C 0C 0D 01 00 00 00 00 ................

Pozdrav,
Sasha

Poslednja izmena:
Kupio sam ih u Zemunu, ali evo sad sam uzeo neki iz sredine , i sve super , izgleda da je prvih 20 30 krsh , kapiram isto tako i poslednjih 20 30.
Steta :( valjda cu uspeti bar 100 da narezem :p

Probaj te "sa kraja" da rezes na 4X.

Delija je napisao(la):
Probaj te "sa kraja" da rezes na 4X.
5 kom iz sredine su prosli na 8x bez greske , ali ovi s vrha nema sansi , sve isto , isti media code ma sve bukvalno isto ali dzaba, nece pa nece.
Klasican za*eb kad hocu da prodjem jeftinije :D

Poslednja izmena:
Ah, klasika... Oni stizu upakovani u foliju sa rupicom na vrhu i dnu i UVEK ali UVEK se isto desi. Ja sam morao da uzmem dva "shtapa" tj. folije od po 100 komada, s'tim da su u jednom bili 8x DVD a u drugom 52x CD diskovi... Jer jednostavno nije bilo drugih tada. Situacija je bila: prvih 15 CD-ova sam bacio, isto kao i zadnjih 15. Sto se tice DVD-a, situacija je bila malo bolja, 5-6 prvih je baceno plus 10-tak sa kraja.... Jednostavno, najjednostavnije resenje je ne kupovati ih.

Vule je napisao(la):
Ah, klasika... Oni stizu upakovani u foliju sa rupicom na vrhu i dnu i UVEK ali UVEK se isto desi. Ja sam morao da uzmem dva "shtapa" tj. folije od po 100 komada, s'tim da su u jednom bili 8x DVD a u drugom 52x CD diskovi... Jer jednostavno nije bilo drugih tada. Situacija je bila: prvih 15 CD-ova sam bacio, isto kao i zadnjih 15. Sto se tice DVD-a, situacija je bila malo bolja, 5-6 prvih je baceno plus 10-tak sa kraja.... Jednostavno, najjednostavnije resenje je ne kupovati ih.
Sve mi nesto mirishe da cu i ja tako da postupim :D da bacim jedno 30% , najbolje bi bilo kad bi to mogao da ocenim pre nego sto ih ubacim u snimach :D ali nema magije da se to provali , i nervira me kad pukne na jedno 50% , nema trika da se izbaci dvd bez restarta. ili pak ima ?

DaPimp je napisao(la):
nema trika da se izbaci dvd bez restarta. ili pak ima ?

Shut Down? :d

Pazi, nemoj da provaljujes nista, jednostavno ih vise nemoj kupovati i gotovo. Ako ti je nesto ostalo (a nadam se da nije) potrosi sto pre, narezi neke gluposti ako ti nije zao da bacis diskove... Tako sam i ja, ostalo mi bilo 60 komada (CD-ova) i sve sam pre dve veceri narezao... Prebacio sve DivX-e sa harda na CD-ove, samo da ih se otarasim, onako praznih :D

Pozdrav!

HEHEHE, meni je ostalo "svega" 130 dvdova :D praznih , poceo sam da prebacujem lagano na njih , ali kapiram da cu uzeti druge , sigurnije je a i ne nerviram se ;)

Dobro bre ljudi, a da se lepo vratite (ih) u radnju i reklamirate ih?

hm,ja te tiskove koristim dugo,i nisam imao problema uopste.cak ni sa zadnjima.Desilo mi se jednom (pricam o DVD-evima) da prvih 6-7 diskova ima neku tecnost na vrhu ,kod rupe,ali tripujem da je to od neke kondenzacije.Inace,ni jedan mi nije pukao pri rezanju,a rezao sam ih cesto do kraja( npr:Medal Of Honour(4,1 GB),muzika na 3.8 gb,filmovi...) i to na 8x,cak mi neke rezac cita i kao 12x
Jedino sto je bedak je to sto ih ocajno pakuju,pa ste verovatno kupili kod nekih kome su se diskovi vukli po podu i slicno...inace cena im je vise nego niska za njihov kvalitet.

Eyes0fAneri je napisao(la):
Desilo mi se jednom (pricam o DVD-evima) da prvih 6-7 diskova ima neku tecnost na vrhu ,kod rupe,ali tripujem da je to od neke kondenzacije.

E upravo je to tih prvih 6-7...

Eyes0fAneri je napisao(la):
Jedino sto je bedak je to sto ih ocajno pakuju,pa ste verovatno kupili kod nekih kome su se diskovi vukli po podu i slicno...

A ovo je onih drugih 6-7... :D :D :D

Evo posle 10 prvih , tacnije 8 koji su pukli :D i dva koji su uspeli da zavrse ali sa zilion gresaka pri snimanju , krenuli su okay , danas 12 kom i svi imaju read errors 0, bice bolje narod viche :D
Kao sledeci skori izbor sta uzeti verbatim , traxdata , nesto trece ? E da po mogucnosti da je 8x, kapiram da su cene znatno vishe ali je*o ovo kad pola bacis :D

Taiyo Yuden, preporuka.

22 dinara komad, 8x, DVD+R, rezu se na 16x bez problema na BenQ rezacu... Ni jedna greska!

Pozdrav!

Vule je napisao(la):
Taiyo Yuden, preporuka.

22 dinara komad, 8x, DVD+R, rezu se na 16x bez problema na BenQ rezacu... Ni jedna greska!

Pozdrav!

E samo nam jos reci gde ih sad ima. :)
Ako mislimo na iste diskove, onda gresis,
to nisu ty nego tdk, ali nema ih u ADI, i to odavno :wall:

A ako ne mislimo na iste diskove, ja se izvinjavam. :wave:

Pozdrav,
Sasha

Sasha je napisao(la):
E samo nam jos reci gde ih sad ima. :)
Ako mislimo na iste diskove, onda gresis,
to nisu ty nego tdk, ali nema ih u ADI, i to odavno :wall:

Ne mislimo na iste diskove, naravno. Ima ih... pa, kod mene. :D

Za potreban info moze na PM...

Pozdrav!

Prvo da nabacam sta imam na ove tdk , i onda tek uzimam nove , tuga je da se baci :p
EOD za ovaj thread , samo bacamo hejtove na dvdove :D i nist drugo
Vule poslacu ti pm kad potrosim ove , pa ako budes imao jos uvek te dvd , probacemo i to :D

ja sam evo i veceras narezao jos 11 tdk-ova i svi rade do jaja.rezu se na 8x ,narezao sam ih do kraja itd. A i oni sa "vodom" na njima su savrseno radili posto sam ih izbrisao krpom.eto...cena je vise nego povoljna itd...

Nazad
Vrh Dno