Šta je novo?

Katalogizer

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Potrebno ime programa ili ako neko ima a raspolozen je da nareze, koji katalogizuje fajlove na hard disku, ali da prilikom pretrage mogu odmah da sa razlicitih destinacija sa harda povuku (kopiraju) na zadato mesto (npr.folder).

Hvala unapred!

Mozda ....

Kod:
Piky Basket v1.1
[url]http://www.conceptworld.com/piky.asp[/url]

F R E E W A R E !

Piky Basket is a productivity software which makes copy/paste, drag and drop
of files incredibly easier and faster in Windows! Piky Basket is FREE ! 

Piky Basket allows you to pick files from different folders at the same time,
and then paste them all together.

Normally, if you want to copy files from different folders to a common folder,
Windows allows a tedious and repetative job of copy, paste, copy, paste,
and so on. (shown in the picture below). Its a SendToX replacement !

Nije bas da katalogizuje ali baca sve na jedno mesto ... onda stanes na folder po zelji i sve prebacis sa move all ili copy all

Mislim da nije to. Ovaj program (cuo sam da postoji) katalogizuje, dakle pravi bazu podataka s hard diska, fajlova iz foldera koje si mu zadao. Kada ti treba neki tj. vise njih ti ih pretragom prema kljucnoj reci ili iz liste samo obelezis i prevuces u ciljni direktorijum.
Koriste ga ljudi koji rezu muziku, da ne bi svaki put ubacivali cd-ove, za svaku ili svaku trecu pesmu, on vuce fajlove direktno sa harda gde mu muzika stoji.

Probaj WhereIsIt, mada nije baš najsjajnije rešeno pitanje pravljenja i snimanja user liste.

aha ... ako vec sve imas na hardu lako je naci po kljucnoj reci u Total Commanderu (f7 pa bjelo*.mp3), onda sve sto pocinje sa bjelo - feed to listbox i kopiras u ciljni direktorijum

A secam se da je postajao ranije neki Wincat ili tako nekako koji je tekstualnu datoteku koju je ranije napravio, selektovanjem pesama ili fajlova pokazivao koliko jos imas mesta do punog CD-a ... imali su ga CD klubovi. Jako lepo uradjeno ali je nasih ruku delo pa mislim da ne postoji crack

grozda je napisao(la):
A secam se da je postajao ranije neki Wincat ili tako nekako koji je tekstualnu datoteku koju je ranije napravio, selektovanjem pesama ili fajlova pokazivao koliko jos imas mesta do punog CD-a ... imali su ga CD klubovi. Jako lepo uradjeno ali je nasih ruku delo pa mislim da ne postoji crack

e upravo to!

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno