Šta je novo?

Katalog filmova

• Začetnik teme Začetnik teme xakep
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xakep

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2005
Poena
630
Pre par godina sam na nekoj temi sa nekoliko programa za katalogizaciju filmova nsao jedan koji mi se svideo medjutim u medjuvremenu sam zaboravio kako se tacno zvao a ne mogu da nadjem niti prepoznam tu temu a i skinuo sam jedno 5-6 komada ali nema tog programa niti neki od njih radi ono sto mi treba.

To sto mi treba je da skenira folder sa sredjenim mkv filmovima i da iz njih izvuce osnovne tehnice podatke poput rezolucije, frejm rejta, titlova po jezicima, itd...

Dajte neku preporuku za program koji radi sve ovo ili cak ne mora da bude ni neki katalog samo da moze da izvuce properties iz veceg broja fajlova u folderu. Mozda cak ako postoji i neka command line komanda za MPC-HC.

Hvala!

WhereIsIt je najbolji za katalogizaciju filmova i ostalih dokumenata. Izvlaci sve to sto ti treba i jos dosta toga u zavisnosti sta mu podesis (mozes da dodelis slike, da ti prikazuje sadrzaj .nfo-a, .txt-a...). Sve vidis kao da ti je taj HDD/DVD/CD/... u kompjuteru.

E hvala. Probacu ga ponovo. Prvi put je bilo davno i nesto mi se nije svideo.

Imas razne pluginove, pa stavi ono sto tebi odgovara, a iskljucio ono sto ti se ne svidja. Ja do sada nisam naisao na bolji program za katalogizaciju. Ukljucim ono sto mi treba i pustim ceo HDD da iskenira i posle samo trazim po njemu kao da je povezan na kompjuter. A i search opcija odlicno radi.

Nazad
Vrh Dno