Kici je napisao(la):Da li neko zna zasto na moze automatski da apdejtuje iako je ukljucena opcija autoupdate.Prikaze schedule kao da treba to da uradi ali se nista ne desava. :wall:
Pa i kod mene radim manuelno,samo sto me program pita da li da startuje upload u zavisnosti kada sam mu zadao da me ponovo pita.Ne radi on sam update dok ti ne potvrdis.Stavi podsetnik na jednom dnevno i cekiraj WAIT FOR DIAL UP CONNECTION i prvi put kada se konektujes bilo kog dana on ce te pitati da li zelis update.Kici je napisao(la):Izvinjavam se zaboravio sam da napisem update funkcionise manualno.
apsolutno treba! U stvari, potrebno je drzati aktivne auto-update za Win i AntiVirus program, kao vitalne komponente racunara! Sta ce ti AV ako nije up-to-date???srle69 je napisao(la):Po tome rezonu i update windowsa treba drzati na auto!
Kici je napisao(la):Znaci Kaspersky personal Pro uopste i nemoze da radi autoupdate.On u stvari pali task na tri sata da te podseti da ti treba manuelno to da uradis.Koja glupost "najbolji antivirus" nema autoupdate.ILi neko ima neko logicno objasnjenje? :crash:
srle69 je napisao(la):Dali je stvarno toliko tesko kliknuti YES kada se prvi put tog dana konektujes na internet.Meni je mnogo lakse da imam sve pod kontrolom sta radi i da me pita kada zeli nesto da uradi nego da svaki update krene da radi automatski kad mu padne na pamet.Po tome rezonu i update windowsa treba drzati na auto! Pa znas kad bi nesto korisno uradio pri konektovanju od svih tih automatskih update-ova.Ja sam to sve poiskljucivao da bi me pitao kad nesto hoce da skine, a ne verujem da i ti drzis update windowsa i drugih programa na auto.Sad ti smeta sto KAV nece sam da radi.Zamisli konektujes se da zacas skines postu a ono sporo,nece,kilavi se.Ti pogledas a ono KAV radi update,windows trazi update,media player trazi update.Ovako samo potvrdis kada te pita i to samo prvi put toga dana,naravno ako si podesio podsetnik kao u mom gornjem postu a ne na tri sata kako ti pises.Jednostavno,ako imas hitnog posla na intu ili hoces nesto odmah i brzo,kada te KAV pita za update,ti ga odbijes i radis svoj posao. :type:
pa za takve postoji opcija udate na 1h,sH@DoW je napisao(la):A sta ako neko je non-stop konektovan, recimo ima wirelesa,... Naravno da taj neko bi drzao da se sam update-uje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari