Šta je novo?

Kaspersky i The BAT!

• Začetnik teme Začetnik teme mambo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
kav4.5.0.104_personalproen.exe (taj mi je instaliran)...
The BAT verzija 3.0.... koji plugin koristiti da bi kaspersky cekirao mail?
u BAT-u pise da samo prihvata .bav pluginove ...Ja sam nasao neki klav...koji se registruje....trt mrt...ali mi to nista nije poslo za rukom da odradim...
Jel zna neko...kako? :type:

mambo je napisao(la):
kav4.5.0.104_personalproen.exe (taj mi je instaliran)...
The BAT verzija 3.0.... koji plugin koristiti da bi kaspersky cekirao mail?
u BAT-u pise da samo prihvata .bav pluginove ...Ja sam nasao neki klav...koji se registruje....trt mrt...ali mi to nista nije poslo za rukom da odradim...
Jel zna neko...kako? :type:
Ja mislim da nema potrebe da se instalira kao plagin za sismisa posto KAV sam proverava preko pop3-a poruke.

kustera je napisao(la):
Ja mislim da nema potrebe da se instalira kao plagin za sismisa posto KAV sam proverava preko pop3-a poruke.

Da to sam i ja procitao ali za verziju 5 kasperskog mislim da to ne radi kod ver 4.5..... hvala u svakom slucaju. 🙂

mambo je napisao(la):
Da to sam i ja procitao ali za verziju 5 kasperskog mislim da to ne radi kod ver 4.5..... hvala u svakom slucaju. 🙂
Sorry, meni se ucinilo da je petica u pitanju.

Valjda nista posebno ne instaliras; kada se instalira KAV 4.5 Pro, on instalira i taj plugin - obicna activex kontrola (samim tim i registrovana u registryju). U configu Bat!-a bi trebalo sad kod podesavanja AV-a izaberes Kaspersky; tj. on bi trebalo vec da ti ponudi njega u tom drop-down meniju. Bar je tako bilo sa batom dvojkom. Mozda su za trojku izbacili potrebu za posebnim kav pluginom, jer su u razgovoru sa ovima iz kasperskog znali da izlazi petica pro, a svi registrovani juzeri 4.5 pro mogu besplatno da se apgrejduju na peticu pro.

Zar ne bi bilo logicno da potrazis plug-in na KAV Web sajtu.U svakom slucaju ako nista ne nadjes pokusaj sa 5.0 on automatski prati server nezavisno od programa koji koristis za razmenu e-maila :type:

Pa da, slicna prica je i sa NOD32 - ne treba ti nikakav dodatak za TheBat jer NOD32 sam proverava sve sto ide preko pop/smtp servera.

Nazad
Vrh Dno