Šta je novo?

Kaspersky - greska u koracima

• Začetnik teme Začetnik teme bakiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakiba

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
319
Posto koristim KAV iz "Digitala", a greskom sam aktivirao jednomesecnu licencu prerano, moram da izdrzim osam dana do izlaska novog broja, mada uglavnom izlazim samo na proverene sajtove. Zanima me sta ce se desiti kada licenca istekne, tj. da li ce se ugasiti samo pojedine funkcije ili je on onda apsolutno mrtav za odbranu (u krajnjem slucaju instaliracu nod) ili postoji neko drugo resenje. Hvala.

Prevazisao sam problem. Moze da se obnovi licenca (verovatno ogranicen broj puta). A sto se tice full KAV-a kupicu brate original iako mi se negde kod drugova vuce i puna p verzija. Hvala svima.
@ BlackNeo - Intel Core 2 Duo E6600 mmmmmm. Samo da sacekam pravu plocu i sesticu na lotou.

vi to nesto resavate izmedju sebe kroz temu:d

Da ne bih otvarao novi thread, molim nekog da i objasni sta KAV porucuje sa - signatures are obsolete. Nista nisam ni takao. Kasnije sam aktivirao kljuc iz "Digitala", sve je u redu, lepo skinem nove definicije. Ali kad downloadujem ovo oko signature ostaje. Pise signatures are obsolete i pri paljenju ili restartu upozorava na pretnju i rizike. I koliko god puta da krenem da apdejtujem zastitu isto. Pozdrav

To znači da ti baza stara!

Nazad
Vrh Dno