Šta je novo?

Kaspersky antivirus problem ???

psyhomb

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
619
Kada instaliram Kaspersky antivirus program na svojoj masini sve radi kako treba ali kad pokusam da instaliram kod drugara non stop javlja da je istekla licenca pritom sam potpuno istu licencu koristio i kod njega i kod mene. Kod mene stoji datum do 10/9/2006 a kod njega 5/12/2005.
Dali postoji mogucnost da i posle aninstalacije ostavlja repove u registry-ju i ako je to tako kako da ih uklonim i uspesno instaliram antivirus program? HVALA :wall:

Nije dozvoljeno da jednu istu licencu koristiš na dva računara.
Naravno, podrazumeva se da je licenca plaćena.

I changed the system time to year 2020, after reboot, the KAV said key expired, then I change the time back to current time, uninstall KAV, clean the registry, and reinstall it, but KAV keeps saying the key expired

E ovo je moja situacija!!! Sta to Kaspersky AVP program upise u registry? Kako prevazici ovakav problem osim reinstall OS?

Poslednja izmena:
Netreba reinstal OS-a,potrudi se malo,jako je lako.

Na sajtu kasperskog sam citao da, ako imas problema sa legalnom licencom, pogledas kljuc u registry-ju, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\LK.Auto
Pogledaj na sajtu kasperskog, meni je pomoglo

da ne otvaram novi topic.....imam licenciran kaspersky anti virus....problem je u tome sto nece da mi radi kaspersky anti virus-monitor....znaci ukljucim ga....krene da radi 2 sekunde i izbaci failed.....da li neko zna u cemu je fora.....dok update i anti virus scanner rade normalno.....

taner je napisao(la):
Netreba reinstal OS-a,potrudi se malo,jako je lako.

U cemu je fazon :S: ? Ako je jako lako, sto ne sumnjam da jeste, zasto mi odmah ne pomognes nego me pustas da sam trazim? Obratio sam se ovom forumu upravo zato da bi bio brz i efikasan!
Ali ako je to tvoj stil ok !!!
HVALA u svakom slucaju !!!

krambambuli je napisao(la):
Na sajtu kasperskog sam citao da, ako imas problema sa legalnom licencom, pogledas kljuc u registry-ju, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\LK.Auto
Pogledaj na sajtu kasperskog, meni je pomoglo

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :banana:

To je to HVALA DRUZE

Nazad
Vrh Dno