Šta je novo?

Kaspersky Antivirus 7 problem

bigfish

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
309
Na Windows XP Media Centar sam stavio KAspersky Antivirus 7.0.0.125 Final, i pocelo je da se desava da se u toku rada pojavi plavi ekran sa nekom greskom i restart racunara. Ovo se desavalo dosta cesto. Vratio sam se na Kaspersky 6, i hteo sam opet da probam verziju 7 sa izlaskom verzije 7.0.1.321, medjutim opet se javlja isti problem. Plavi ekran sa nekom greskom(toliko brzo nestane i restartuje se da ne moze covek stici da procita u cemu je problem :-( )
Ima li neko slicnih iskustava? IMa li resenja?

Idi u Event View-er i pogledaj sta je prouzrokovalo restart masine.

Koristis li neki firewall? Meni je zadnja verzija 7.0.1.321 rusila sistem jer je se klala sa Look'n'Stop firewallom.

Moram opet da aktiviram temu, jer nikako ne mogu da dokucim u cemu je problem. Probao sam opet sa instalacijom KAV 7.0, i posle toga par puta dnevno sistem se restartuje, prijavljuje neku gresku, sve se desava iznenada, u sred rada. Aktivan mi je samo Windows firewall i nista vise!

Poslednja izmena:
Moram opet da aktiviram temu, jer nikako ne mogu da dokucim u cemu je problem. Probao sam opet sa instalacijom KAV 7.0, i posle toga par puta dnevno sistem se restartuje, prijavljuje neku gresku, sve se desava iznenada, u sred rada. Aktivan mi je samo Windows firewall i nista vise!

A zasto si tako siguran da je problem do KAV-a? Zasto si uospte tako siguran da je problem softverske prirode?

A zasto si tako siguran da je problem do KAV-a? Zasto si uospte tako siguran da je problem softverske prirode?

Već duže vremena koristim Kaspersky Antivirus 6.0 bez ikakvih problema.Teško da mogu da pretpostavim da je problem hardverske prirode, prosto nemam argumenata za tako nešto, voleo bih da me neko razuveri. Pre instalacije nove verzije uvek izvršim kompletnu deinstalaciju prethodne, tako da stvarno ne mogu da uočim grešku u mojim koracima?

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali meni je 7.0.1.321 rušila Office, tj. kada se startuju Excel ili Word fajl nije mogao da se učita.
Vratio sam se na 7.0.0.125 i sve radi ko sat.

Ne znam za vas, ali meni je 7.0.1.321 rušila Office, tj. kada se startuju Excel ili Word fajl nije mogao da se učita.
Vratio sam se na 7.0.0.125 i sve radi ko sat.

Meni se dešava isti problem i sa verzijom 7.0.0.125 i sa 7.0.1.321, da ponovim, Windows puca u trenutku i restartuje se, i tako par puta dnevno... :wall: Sa verzijom 6 nikad nikakav problem!

instalirao sam KIS 7.0.125 i posle update kreno da skeniram ceo komp medjutim, nakon par minuta komp se restartuje, i tako nekoliko puta.
reinstaliram win i na svez sistem stavim ponovo ali ovoga puta KAV 7.0.125 kad ono isto, restart posle par minuta.
nemam nijedan drugi AV na kompu niti firewall, i nije mi jasno da li postoji neki sukob kav-a sa drugim programom.
inace komp mi je normalno radio pre toga kada sam vozio nod32 .

ima li neko resenje, da li je neko imao slicnih problema
pomoc

ovaj gornji tekst sam postavio pre 30 dana na vise foruma i nisam dobio konkretan odgovor,
ocigledno da se kav tu ne slaze sa necim u sistemu ,al sa cim pojma nemam......

I ja sam imao slicnih problema, prvo dok sam uopste locirao uzrocnika (bio je to KAV ali verzija 6.x) brisao sam sve i svasta od skoro instaliranih programa. Zatim sam jedno vreme napustio kav i presao na nod ali samo pokupio par virusa koje doticni nije primetio i morao sam nazad. Vratio sam se na neku noviju verziju i prestao je nasumican restart racunara. Jedno vreme sam bio miran, vec sam i zaboravio na taj problem, kad pre mesec dana ponovo, vezija 7.x ne secam se koja tacno. Mogao sam da procitam na BSOD i koji fajl je bio problematican, te sam u KAV opcijama iskljucio Protection scope -> All network drives i restart je prestao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno