Naime, desava mi se prilicno cesto da, dok radim, pokusam da otvorim Start meni, bilo sa ctrl-esc, ili window, ili mishonjom, i nista se ne desi. Zapravo, desi se, zaglavi mi se ceo taskbar, ne mogu da zatvorim nijedan prozor, ctrl-alt-del ispravno izbacuje windows security (iskljucen mi je fast switching i welcome screen), ali ako pokusam da pozovem task manager, opet ne dobijem nista.
Za svo to vreme, mogu da pristupim samo aktivnim prozorima klikom misem na njih (ali ne i tastaturom), i oni rade normalno.
Posle nekog vremena, obicno oko 20ak sekundi, otvori mi se _sve_ sto sam iskliktao u medjuvremenu, i start, i taskmgr, i ne daj boze ako sam otvarao jos nesto u medjuvremenu. Pri tome, sistem je stabilan, ne resetuje se, niti izbacuje plavi ekran.. Samo izuzetno iritira! :wall: :wall: :crash:
Ima li neko ideju kako da resim ovo? OS je XP SP1
Za svo to vreme, mogu da pristupim samo aktivnim prozorima klikom misem na njih (ali ne i tastaturom), i oni rade normalno.
Posle nekog vremena, obicno oko 20ak sekundi, otvori mi se _sve_ sto sam iskliktao u medjuvremenu, i start, i taskmgr, i ne daj boze ako sam otvarao jos nesto u medjuvremenu. Pri tome, sistem je stabilan, ne resetuje se, niti izbacuje plavi ekran.. Samo izuzetno iritira! :wall: :wall: :crash:
Ima li neko ideju kako da resim ovo? OS je XP SP1