Šta je novo?

Kasete za radio?

• Začetnik teme Začetnik teme ale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ale

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
645
Kupio sam skoro auto,Fiat Stilo,ali u njemu nema cd plejer,vec radio kasetofon.Razmisljao sam da kupim njegov fabricki cd,ali je skup,i za sada nema nista od toga.A ako ubacim neki drugi plejer,nekako mi ruzno izgleda,ostace velika prazinina.
Zanima me da li negde jos uvek postoji da se kupe radio kasete,sa koliko-toliko novijom muzikom?

A kakav je kvalitet zvuka?
Ako je to dobro resenje,moze neka preporuka za odredjeni model?

Loš je kvalitet zvuka. Zašto ne uzmeš kaseticu sa džekom i staviš neki mp3 plejer na njega? To je najbolje rešenje.

12487_bg.jpg

Ovako izgleda, imaš ga u kelco-u za 390 dinara.

Kupio sam skoro auto,Fiat Stilo,ali u njemu nema cd plejer,vec radio kasetofon.Razmisljao sam da kupim njegov fabricki cd,ali je skup,i za sada nema nista od toga.A ako ubacim neki drugi plejer,nekako mi ruzno izgleda,ostace velika prazinina.
Zanima me da li negde jos uvek postoji da se kupe radio kasete,sa koliko-toliko novijom muzikom?

Kako u Stilu ostaje praznina? Drug vozi Stila pa koristi običan CD/MP3, postoji adapter za single DIN uređaje.

Evo slike,npr kako bi izgledalo kada bih stavio neki drugi cd,a ne fabricki.Kod njega je fabricki radio-cd veoma veliki,i uklapa se,a ovako bi to nekako prazno,jednostavno ne svidja mi se.
2lmb11c.jpg

Idi u PGP RTS mislim da oni i dalje izdaju kasete.
Mislio sam da ovo nikada neću više reći 🙂 .

zar nije bolje da uzmes blendu i cd plejer? sva ostala resenja su bespotrebno komplikovanje a kvalitet zvuka ne moze da se uporedi 🙂 shvatices to i sam posle bacenih para na kasete i raznorazne transmitere i gluposti 😉

w54-stilo1.jpg

Imaš i ovu varijantu: http://www.auto-muzika.com/ čime ti ostaje originalni kasetaš (auto nije primamljiv lopužama), a dobijaš mogućnost da puštaš muziku sa flash-a ili SD kartice. Kvalitet zvuka bi trebalo da ti bude jednak dosadašnjem jer se povezuje obično na konektor CD šaržera.

Hvala svima na dosadasnjoj pomoci.
E ovako,sto se tice blende i cd plejera,to cu mozda kasnije uraditi,ali za sada trazim neko jeftino resenje.
Ivane,ovo mi se cini dobro,ali bih voleo da izbegnem kablove,odgovaralo bi nesto poput onog sto je Laza predlozio,ali sam malo citao,i ne hvale bas taj uredjaj,a kazu i da ga nema u prodaji kod nas.

Jeftino resenje je pod jedan lose resenje, zato sto ne valja a posle je jos i skupo kad uvidis da si bacio pare pa krenes u pravu investiciju... Imao dva Stila, na fabrickim zvucnicima bolje radi neki brendirani CD-Mp3 player, imao sam JVC i Pioneer plus blenda od dvadeetak eura a dobijes i kaseticu viska za telefon, dokumenta, karticu za parkiranje itd itd...

Znaci ako je za blendu 20 e plus nov radio naprimer 60 e skupo i nemas para, onda nemoj ni bacati pare na sustece FM transmitere ili neke kasete sa kablovima, karticama...

Kasete lol 😀
uzmi neki Pioneer mp3 player i zavrsi posao jednom za svagda.

Jeftino resenje je pominjani fm mp3 transmitter. Trajno resenje je blenda, ako ti smeta fioka, postoji i blenda bez fioke.
v30306010.jpg

A nije da je fioka visak u Stilu, gde drzis npr. telefon kad vozis, ispred menjaca?

Poslednja izmena:
Kad smo već kod kaseta, ostadeli negde neki 8track palyer, imam nekoliko kaseta za to. Bili super poularni '70tih godina, imao sam jednog u Škodi, mogao da se izvadi i radi na baterije, mnogo dobro bilo za plažu.

8 track imao ćale u Manti.,)

Na klasičan ARK ne bi trebao biti problem izvesti 3.5mm stereo ulaz na front.Onda bockaj šta god želiš.Mp3, mobilni...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno