Šta je novo?

Karaburma Internet?

Krgur

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
609
Nedavno sam se doselio na Karaburmu, naravno, potreban mi je
neki ozbiljniji pristup internetu od dial-up-a. Zagledao sam ali ne
vidim wireless antene po komšijskim prozorima i krovovima.
Dakle, molim vas, moje odskorašnje komšije recite mi šta
bi bilo najbolje za neke pristojne pare? Kablovski? ADSL? Da li je uopšte
moguć ADSL? itd...itd.

Unapred hvala

Hvala na odgovoru. Koliko vidim imaju dobru pokrivenost, ali ih izgleda bije los glas, bar na ovom forumu.

Zavisi od dela karaburme...imas tamo jos i www.maksnet.net . Koliko znam od oktobra sa povoljnijim cenama. Kao korisnik maksneta apsolutno nemam ni jednu zamerku....svaka preporuka...tj ako imas mogucnost (opticku vidljivost) da se nakacis.

Da da, za maksnet znam, imaju samo jedan AP na karaburmi, koliko sam ja video na njihovoj mapi pokrivenosti, tako da sam njih batalio. KBC ima tri komada, pa mislim da su mi sa njima sanse bolje.

BTW, zna li neko technikomov sajt, cuo sam da i oni operisu po karaburmi, ali nikako da nadjem njihov sajt, googlao sam i googlao :)

Jeste, i ja sam ih pljuvao do daske, cak i na njihovom forumu koji su izgleda ugasili...
Ali sad je stvar skroz drugacija, kod mene stvarno odlicno radi i nemam ni jednu primedbu, a kome bi prepaid internet odgovarao, kao sto meni odgovara, to je prava stvar, em je dzabe 300-500 din. mesecno em je dosta brzo.
Ovo sve je vezano za KBC Net.

Poslednja izmena:
Ja sam na Karaburmi i imam ADSL. Posalji zahtev nekom od provajdera da vide da li imas tehickih mogucnosti jer to zavisi od pretplatnika do pretplatnika. Ja sam konkretno na Veratu i zadovoljan sam. Mislim da je moguc i kablovski preko SBBa ako ga imas u zgradi.

Poslednja izmena:
Sta bre 300 - 500 din. ? wireless? koja brzina? nesto ja ne vidim takvu cifricu na njihovom sajtu

Da, malo sam zbrzio pa nisam objasnio...
Ja uplatim prepaid paket, bilo koji i meni traje 2 meseca, u tome je fora, tako da tu cenu sa sajta kad podelis dodjes do toga da te internet kosta oko 500 din. mesecno, sto meni savrseno odgovara. Od kuce uglavnom gledam mailove, malo msn+webcam, malo surf i to mi traje 2 meseca bez problema. Sa posla ide sve ostalo, download itd.

Poslednja izmena:
Ja sam u Marijane Gregoran. SBB kabl... Radi kao satic

Verovatno. Nove su centrale. Za sada nemam nameru da menjam SBB

Nalazim se na Calijama, ulica Prominska 5.
Da li imam neke mogucnosti za ozbiljniji internet?

Vrh Dno