Šta je novo?

Kanter na Ubuntu

G_skill

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2008
Poena
304
Evo vec 2 godine planiram migraciju na neki linux pa nek to bude za pocetak ubuntu. Ali kako imam brata kanteristu moram da mu instaliram katner 1.6 koji moze da radi na svim serverima(valjda da je verzija 48 ili tako nesto). Treba mi hitno odgovor... (kako radi i sve to)
Unapred Hvala

Pokusaj preko http://www.playonlinux.com/en/. Steam radi korektno, jos nisam stigao da skinem CS1.6, ali ne verujem da pravi probleme. Pokusao sam da u win-u bekapujem kanter pa da ga prebacim u linux, ali to mi nesto nije radilo kako treba.

igrao sam CS 1.6 kroz wine, radi potpuno isto kao na Windowsu.

evo inst. sam ubuntu i radi ekstra. CS 1.6 sam inst. preko winea i skinuo one patcheve. Udjem u igricu i sve radi najnormalnije, ali ne mogu ni jedan server da nadjem pokazemi ono *colud not contact master server... * ne znam u cemu je problem, ali kada pokrenem new game sve radi... Neko zna, u cemu je problem? da ga mozda ne blokira neki firewall?

Poslednja izmena:
Nadji adresu nekog servera pa ga ubaci manuelno u favorite pa vidi jel hoce tako.

dobro je radi, al mi nesto usporenije valjda je server bio pun ili tako nesto. Al me i dalje nervira sto nece da pokaze listu servera.

Kako da smanjim lag, gde god udjem oseti se kasnjenje makar ping bio 30

Poslednja izmena:
Možda je zbog tipa konekcije?
Probaj na 87.250.48.21:27015 pa nam javi ima li razlike?

Nazad
Vrh Dno