Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pre 15 meseci sam sklopio racunar sa maticnom plocom ( I815 )iste firme.Do danasnjih dana nije bilo nikakvih primedbi, a racunar je bio napravljen za igranje.Ako je kartica radjena po referentnom Ati standardu, zasto ne bi bila ok?
Ja sam kupio canyon 9800 se i ubolo me... Prvo na kutiji pise glupost da je memorija 128 bitna, a ustvari je 256 bitna!!!, Drugo plocica nije kao kod club3d na bazi 9700 pro neko prava 9800 pro!!! Sta da vam kazem nego da rade svih 8 pipelineova BEZ greske a kupljena je u Desku za 142 EURO dilerska cena!!! Po meni bolje od club3d u svakom pogledu!!! ,,🙂
Taj prodavac se malo vise z*
Inace, zanimljivo je da u specifikacijama pise da je memorija 256b-na! PCB, je OK, znaci ostaje samo (sigurno) otkljucavanje pipeline-a.
Inace, imaju i XT u ponudi. Canyon narvno ne pravi graficke/ploce/flash-eve i ostalo, samo kupuje od drugih i stavlja svoje ime na njih.