Šta je novo?

Kanjon Radeon 9x00

• Začetnik teme Začetnik teme Darko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Malo sam listao PC berzu i naleteo na Canyon ATI Radeon 9600/9800/SE ima li neko iskustva sa njima?
:trust:

Bilo bi fino videti kakav je taj 9800SE!

Pre 15 meseci sam sklopio racunar sa maticnom plocom ( I815 )iste firme.Do danasnjih dana nije bilo nikakvih primedbi, a racunar je bio napravljen za igranje.Ako je kartica radjena po referentnom Ati standardu, zasto ne bi bila ok?

Jeftine i pristojne,
Interesantno je da i najjeftniji (9200SE) model ima DVI.

Ja se i nadam da je ok, a bilo bi fino da su im 9800SE odradili u CP Tech pogonima, kao za Club3D.

Ja sam kupio canyon 9800 se i ubolo me... Prvo na kutiji pise glupost da je memorija 128 bitna, a ustvari je 256 bitna!!!, Drugo plocica nije kao kod club3d na bazi 9700 pro neko prava 9800 pro!!! Sta da vam kazem nego da rade svih 8 pipelineova BEZ greske a kupljena je u Desku za 142 EURO dilerska cena!!! Po meni bolje od club3d u svakom pogledu!!! ,,🙂

Bolje, nema Club3D-a vishe 🙂 bar za sada. A sacekaj malo da vidimo procenat ispravnih kartica tog canyona...

pozdrav

Ma ovaj kanjon bre kosta na pcberzi citavih 120e!!!
Ili to, il se prodavac zaj...

Vredi li prodati Club 3d 9600pro i uzeti tog canyon-a 9800se?

Poslednja izmena:
Nesto o toj karti!

Taj prodavac se malo vise z*
Inace, zanimljivo je da u specifikacijama pise da je memorija 256b-na! PCB, je OK, znaci ostaje samo (sigurno) otkljucavanje pipeline-a.
Inace, imaju i XT u ponudi. Canyon narvno ne pravi graficke/ploce/flash-eve i ostalo, samo kupuje od drugih i stavlja svoje ime na njih.

Poslednja izmena:
Ajde Maxo, pazari ti to, probaj, pa javi sta i kako... Bez tebe nista :d

Nazad
Vrh Dno