Šta je novo?

Kane & Lynch Dead Men

Pucaj u onu minu/bombu šta je već, na podu pored mrtvoga carlosa, samo sačekaj da baja izrecituje malo šta ima. Ako uradiš to prerano možda ubiješ ćerku. Malo glupo al ajd' sad.

vec 5 puta pokushavam da unishtim tu bombu i ne vredi, kad god probam, nece ni da se aktivira :( , any ideas ?

ajd nek neko isproba ovo potencijalno resenje ispadanja iz igre

prvo instalira poslednji decembarski live update
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/live/Pages/default.aspx

posle odradi ovo:

The first thing u need to know is the game will try to connect to the internet and if u have a firewall u must allow the Launcher.exe and kaneandlynch.exe or block it from the firewall, if u are lazzy or a monkey disable the firewall if u don`t do anything and u have a firewall the game will not lod and stay at the stupid black screen and u will scream like a monkey why the GAME IS NOT WORKINg !!!!!!!!
Second thing the game uses OpenAl but it ~censored~ up realy good so before u start playing go to Option, Audio and select DirectSoun(SW) from Sound render if u let it to OpenAl u will have a surprize the game will crash and it will crash on different levels, and if u get this error R6025 runtime error pure virtual function call, run dxdiag.exe u can run it from Run just write dxdiag and from there hit the sound tab and from Directx Features move the slider to basic acceleration.

i posle svega dodji ovde i javi da li je pomoglo :D

Poslednja izmena:
Ja sam resio ovaj pb...bacio vistu na kojoj se igra najnormalnije pokrenula i radila bez greske dok je na xp'u bilo jako klimavo.

ajd nek neko isproba ovo potencijalno resenje ispadanja iz igre

prvo instalira poslednji decembarski live update
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/live/Pages/default.aspx

posle odradi ovo:

The first thing u need to know is the game will try to connect to the internet and if u have a firewall u must allow the Launcher.exe and kaneandlynch.exe or block it from the firewall, if u are lazzy or a monkey disable the firewall if u don`t do anything and u have a firewall the game will not lod and stay at the stupid black screen and u will scream like a monkey why the GAME IS NOT WORKINg !!!!!!!!
Second thing the game uses OpenAl but it ~censored~ up realy good so before u start playing go to Option, Audio and select DirectSoun(SW) from Sound render if u let it to OpenAl u will have a surprize the game will crash and it will crash on different levels, and if u get this error R6025 runtime error pure virtual function call, run dxdiag.exe u can run it from Run just write dxdiag and from there hit the sound tab and from Directx Features move the slider to basic acceleration.

i posle svega dodji ovde i javi da li je pomoglo :D

probao sve i izbacuje kada hocu da ucitam 1. nivo...bah...

nemam...nista, cekam patch a do tada igram druge igre...

Na prvom i drugom nivou me je izbacila jedno 12 puta u Win ili sam morao restar racunara.
Od treceg nivoa ni jednom !
:)
E,sad problem je sto cujem samo NEKE zvuke iz igre (pucnjavu...) !
Kao da je podeseno na 5.1 sistem a posto imam 2.1 cujem samo neke zvuke.
Da li se to negde moze promeniti ?
Inace iskljucio sam firewall, select-ovao DirectSound(SW) i u Directx Features move the slider to basic acceleration.

Odlicna igra,bas mi je bila zanimljiva,inace nisam imao problema sa pucanjem igre.

Meni prsla par puta, ali nista vise od normalnog (u poslednje dve godine jos nisam video igru koja mi nije pukla bar dva-tri puta tokom prelazenja)...nisam imao nikakvih problema tokom samih nivoa sa izletanjima zbog M$ livea (za razliku od GoW), ali mi je isti povremeno syebavao igru na ucitavanjima nivoa...Igra mi je bas legla tada, bio sam zabo sa par rpg-ova i trebalo mi je malo mindless shootinga...

da ne igrate obojica na Visti?

Poslednja izmena:
ako postoji Vista koja se zove Windows XP Proffesional with Service Pack 2, onda je to ovaj moj primerak :d

Iako je izasla jos pre 2 godine, nabavio sam igru tek nedavno i presao, pa da dam neke moje utiske. Igra je dosta dobra, i ono sto je bitno zabavna je. Grafika je isto dosta ok i za danasnje standarde. Problema sa bagovima i nisam imao, osim sto je samo jedanput igra pukla. Nije nesto ni preterano dugacka, ali dovoljno. Bilo je raznih opisa i ocena sto se tice Kane and Lynch, al ja bih se slozio sa opisom i ocenom gametrailers-a, 8.0. Sve u svemu, vredi probati. Mozda je i zanimljivije igrati kooperativno ali nisam mogao da probam, nemam xbox 360 gamepad.

meni je bilo strava kada te ubiju Lynch kaze nesto tipa: "you fucked up Kane. you always fuck up" :D

Igra mi je strava bila kad se setim, sta bi dao da izadje nastavak...

cuo sam da je Brusika potvrdjen za Kane-a, a Lynch-a ce glumiti Billy Bob Thornton(wtf) ili Mickey mf Rourke.Kul je bila igra skroz, kao ocigedno prica i likovi...a gde je film tu je verovatno i nastavak igre.

Ljudi pre 2 god kada je izasla igra nisam mogao da je pokrenem. umedjuvremenu se masina pmalo izmenila sada mogu da je pokrene ali na svim settings-ima secka nije do zahtevnosti jer mi 80% igrica radi na full-u

Da li je neko resio ovaj problem sa stucanjem, secka kao slow motion je

hvala unapred

Mene jos vide zanima ovo:
ako stavim da radi sve na low bas SVE- seca a ako stavim sve na maximum opet seca istim tempom kao i na low. Ima li neka pomoc?
Secam se da sam bez probelama igrao kada sam imao isti CPU koji nisam overklokovao, 3GB RAM-a i 7600GS 512MB 128bit GPU. I to sam bez problema igrao. Ovo je strasno...

Nazad
Vrh Dno