Šta je novo?

Kane & Lynch 2: Dog Days

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Matorci ponovo u akciji. :)

kane-lynch-2-dog-days-officially-announced.jpg

Super-violent Kane & Lynch sequel on track for a 2010 release on PC, Xbox 360 and Playstation 3:
IO Interactive, part of Square Enix Europe is pleased to confirm that Kane & Lynch 2: Dog Days is coming to PlayStation 3 computer entertainment system, Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft and Windows PC in 2010.
Kane & Lynch 2: Dog Days is a raw and brutal crime shooter designed to take players on an even more intense story experience, following two of gaming’s most disturbed criminals, through the gritty Shanghai underworld.

Introducing a new visual experience, Kane & Lynch 2: Dog Days is inspired by documentary filmmakers and the user-generated era. Every aspect of the game has been designed to deliver a fresh perspective to the words ‘intensity’ and ‘realism’ in video games.

“Gamers are always looking for something new and that is exactly what they are going to get with Kane & Lynch 2: Dog Days,” said Niels Jørgensen, general manager of IO Interactive. “A special thanks to gamers worldwide for their feedback. They are certainly in for a shock as we, with immense pride, welcome back our two dear, violent and somewhat unfortunate friends.”

Published by: Eidos Interactive
Developed by: Io Interactive
Genre: Action
Release Date: TBA 2010

Kane & Lynch Return in Dog Days
Eidos announces sequel to 2007's crime shooter.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UzMFMGpEpf8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UzMFMGpEpf8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE] [YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ylNkqb1bgHk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ylNkqb1bgHk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
"you fucked up Kane. you always fuck up" :smoke:

E ovo cu jedva docekati :) kec je bio sjajan.

A svi proklinjase Eidos sto otpusti onog lika koji je prvi deo igre ocenio kao losu. Eto posle se saznalo da ni Eidos nije bio toliko zlo, a i taj lik je hteo da ispadne pametan kako je po njegovim merilima igra bedna, verovatno da bi samo privukao paznju. Od dvojke ocekujem isto kvalitetnu igru, a i isto tako "kvalitetne" opise.:)

Prvi deo je bio odlicna igra. Jedna od retkih koje sam odigrao do kraja. Retko mozes da igras badass likove i psihopate a debeljko sa game spota se zalio da nisu lajkabl te da mu fali materijala da se poistoveti likovima. Nije ovo igra za fanove supermena nego preachera.

O bože, ja sam prvi deo nisam ni probao zbog toliko pljuvanja po njoj, znači ipak valja. Će da probamo :)

Nije da ju je samo kritika napljuvala,ni igrači joj nisu bili baš naklonjeni nešto (čak su je i više ocrnili od kritike).

Poslednja izmena:
Da, da, kao sto je novi cod imao ocenu 1.5 od strane prenapaljenih samo-proglasenih kriticara, tako treba verovati i oceni koju su ova dvojica imala. Batalite kriticare i ocene na nekim sajtovima, jednostavno dok ne probas igru neces znati da li ti se svidja ili ne.

Da, da, kao sto je novi cod imao ocenu 1.5 od strane prenapaljenih samo-proglasenih kriticara, tako treba verovati i oceni koju su ova dvojica imala. Batalite kriticare i ocene na nekim sajtovima, jednostavno dok ne probas igru neces znati da li ti se svidja ili ne.
Ova igra nije imala bojkot zbog izbačene podrške za dedicated servere,i ne vidim razlog zašto bih se džabe cimao i ne verovao hiljadama (bukvalno) igrača koji su ovo probali i rekli da je ovo samo prosek od igre.

Svakako ću joj dati šansu, tada sam stekao utisak da se nikome nije dopala.

Poslednja izmena:
U prvom delu su samo smorile misije u prasumama (Kolumbije cini mi se) koje su bile u Rambo fazonu, dok je ostatak igre bio skroz ok. Igru su najvise vadili upravo matorci i njihov humor. :)

Ova igra nije imala bojkot zbog izbačene podrške za dedicated servere,i ne vidim razlog zašto bih se džabe cimao i ne verovao hiljadama (bukvalno) igrača koji su ovo probali i rekli da je ovo samo prosek od igre.

Pa to i kazem, prvi deo igre je imao bojkot zbog otpustenog pametnjakovica koga su svi slusali a nisu ni igrali igru vec uskocili u klasican vagon pljuvanja neceg sto nisu ni videli a ni probali...
Isto se ponovilo i za cod, nije bas toliko strasno zbog servera da bi terali toliko preterivanje, vec je to klasican primer gore navedenog.

Nije tačno.Svi su kao razloge navodili lošu i repetativnu priču sa nezgrapnim gameplay-em i eventualno je neko pominjao lošiju grafiku.
U ostalom pročitaj negde user reviews ili komentare na nekima od naših foruma,i svi se uglavnom vrte oko toga da je igra prosek navodeći gore pomenuto.
Na stranu ono što pominje Jovyland da su igru "najvise vadili upravo matorci i njihov humor." To je jedan od pluseva koji se često navodi.

U ostalom - izvinjavam se,nema potrebe i ne vidim svrhu da se nabeđujemo dalje nešto bez veze; tebi se ovo sviđa, ja sam je zaobišao verujući tim komenatima igrača (a i kritike),gledajući trailere i screenshotove i to je to.

Poslednja izmena:
Ma ne treba da se izvinjavas i ja najvise mrzim raspravke na forumima.:)
U svakom slucaju, jedva cekam drugi deo.

Meni je jedino krivo što se u zadnje vreme navučem na ovakve rasprave i gubim vreme ni zašta objašnjavajući tamo nešto,umesto da ih ignorišem kao pre što sam radio.
Neka igra ko šta hoće,šta se ja cimam oko toga bez veze,šta mi to u opšte treba.

Poslednja izmena:
Sta onda radis na forumu :trust:

I ne moras ovoliko da tupis svaki put, znamo da ti se dopadaju junk igre :p

Ha, tvoj fatality je raspravka do besvesti.:p
Ma bre kazem da vise volim da saznam nesto korisno i da pomognem na forumu nego da tupim po postovima tipa "piraterija na pc-u" koji se svode ne besomucno prepucavanje i svako je za sebe u pravu. Desi se i meni da uletim u tako nesto, ali uglavnom to izbegavam.

@draske
Apsolutno se slazem sa tobom.

Igra je bas bila jaka. Igrao sam je kad i gears of war i crysis i uopste mi nije bila gora. Igra nudi sve klisee zanra. Imas pljacku banke. Napucavanje sa pandurima kao u Vrelini, M4 i dzak na ledjima, spustanje sajlama niz soliter haj tek korporacije u kombinezonima cistaca prozora, jail break, jakuze, otmice, otkup, i placenike u gradjanskom ratu u banana republici. Razvojni put maks pejna sa sve trecim delom u jednoj igri. Uz to glavni likovi su psihopate, desperadosi koji kao da su ispali iz sin sitija. Mora da valja.

Poslednja izmena:
^
Tacno. Sjajan vajb je imala igra, a glavni madafakeri su po meni bili nekako posebmo psihoticno-simpaticni, nafilovani crnim humorom i dramom, fino su oblikovali celu pricu. Jos onda se osetilo da tako originalno struktuirani likovi, prosto vape za Holivudskom ekranizacijom.

Sad bas gledam, jos nije potvrdjeno ko ce igrati pored Bruce Willis-a(Kane), Lyncha u filmu...

Poslednja izmena:
Upravo sam zavrsio prve 4 misije i mogu da kazem da je jedino napucavanje malo losije i dosta podseca na Freedom Fighters (ko se seca :)).
Voleo bih da vidim K&L2 u optimizovanom GTA IV endzinu. :)

Ona misija kada opljackaju banku je spektakularno uradjena pa jos napucavanje po ulicama, igra je imala odlicnu atmosferu. I gta 4 je cini mi se iskopirao tu misiju....

*** sad cu da kupim prvi deo nalozili ste me :lupko:...

ja sam pokusavao prvi deo da igram par dana ali je imala neki problem sa izbacivanjem na desk koliko se secam . .

E ovo se ceka :banana:
Kec je bio sjajan..

Da kec je stvarno bio jako lepa igra.

Vrh Dno