Imas u Metro-u u Bgd. za 27128,20 din (sa PDV-om), ali je akcija koja traje do danas (6.7) i verovatno su vec sve prodate.Golden je napisao(la):Zna li neko nizu cenu od 31900 u Novelu N.S. ?
Uzmi pa pogledaj, zavisi kakve ti boje odgovaraju. Imam HC40 i ima fenomenalnu sliku, savršeno precizni zoom taster, a o bojama i da ne govorimo. Po meni, razlika u ceni se primećuje !S'kara je napisao(la):KOJE su bolje mini dv kamere u principu, sony ili canon? Konkretno dvoumim se izmedju modela klase CANON MV 800i, 830i, 850i i Sony HC32, 39e, 42e?
Molim te posalji mi cene za neke od ovih sony kamerica posto nigde ne mogu na netu da nadjem cene kod nas, dok sam kod TBZ International-a video za CANON MV 830i -520e imsav je napisao(la):Uzmi pa pogledaj, zavisi kakve ti boje odgovaraju. Imam HC40 i ima fenomenalnu sliku, savršeno precizni zoom taster, a o bojama i da ne govorimo. Po meni, razlika u ceni se primećuje !
Kupljena je negde u YUBC, mislim da se firma zove Silecochipc je napisao(la):Molim te posalji mi cene za neke od ovih sony kamerica posto nigde ne mogu na netu da nadjem cene kod nas, dok sam kod TBZ International-a video za CANON MV 830i -520e i
CANON MV 850i -460e pa da bas uporedim.
S'kara je napisao(la):KOJE su bolje mini dv kamere u principu, sony ili canon? Konkretno dvoumim se izmedju modela klase CANON MV 800i, 830i, 850i i Sony HC32, 39e, 42e?
Golden je napisao(la):Odlucio sam se za model "Panasonic NV-GS17 Mini DV Digital Camcorder" sta mislite o njemu ?
http://www.dealtime.co.uk/xPF-Panasonic_Camcorder_MiniDV_NV_GS17EG_S
Zlatko osurise te ko testeninuGolden je napisao(la):Zna li neko nizu cenu od 31900 u Novelu N.S. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari