Šta je novo?

Kamera sa HDD-om do 500e ?

Missoni

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2006
Poena
309
Prijatelj me je pitao za savet, koju digitalnu kameru sa HDD-om do 500e mogu da mu preporucim... kako se ne razumem i ne pratim svet kamera obracam se vama za savet. Velicina HDD-a trebala bi da se uklopi u navedenu cenu.
Unapred zahvalan.

Sada su mnogo aktuelnije kamere koje snimaju na SD kartice. Ova sa HDD ne znam ni da li se uoptše prave, a i ako ih ima, malo ih je i to mnogo ograničava izbor.

Hvala na potrvrdi mog misljenja da je HDD vec 'proslost', ali sam zeleo da se infromisem od ljudi koji su u to upuceniji.

Da ne otvaram novu temu, mozete li mi dati predlog koju kameru sa memorijskom karticom do 500e uzeti? Naravno predlog zajedno sa memorijskom karticom, koja kamera i kartica (velicina, broj mogucih snimljenih sati) koji se uklapaju u navedenu cifru. Video sam skoro pitanje slicne sadrzine, ali tamo je limit oko 400e.

Mislim da ce tesko neko da ti kaze tacno koji model da uzmes, svaki dan izlaze nove kamere u tim klasama i vise se ne zna ko pije i a ko placa.

Ja ono sto mogu da ti kazem je da je Panasonic iz TM serije odlican i mislim da se moze uzeti za 500e. Pored njega imas i Canone, ali oznake ne znam, moras da pogledas koji kosta toliko...

Nazad
Vrh Dno