Šta je novo?

Kakvu konekciju imate?

Kakvu konekciju imate i da li ste zadovoljni ?

• ATi

Glasovi: 0 0.0%
  • ASUS

• Gainward

• Hercules

Glasovi: 1 50.0%
  • MSI

• Chaintech

• Voodoo

• Eagle

• Innovision

• Matrox

• Abit

• Gigabyte

• ELSA

• ATi Technologies

• nVidia

• STM Power VR

• Matrox

• Abit

• Asus

• Chaintech

• Miscrostar

• QDI

• Soltek

• Shuttle

• Epox

• Gigabyte

• Matsonic

• PCChips

• FIC

• AOpen

• Biostar

• Soyo

• Kabl !

• Satelit !

• ISDN

Glasovi: 1 50.0%
  • 56k

• 33.600

• 28800 i slabije, ukljucujuci pcm ...

• Ukupno glasača
    2
na zalost, koristim telefon i to mnogo...

Pitaj moju kevu... :D

Re: A kablovska TV + Internet???

violinista je napisao(la):
Kako vam to zvuci?

Mislim, ja sam u bloku 44, i tip doso na vrata i poceo da smara: te kablovska TV, trend u svetu, prvi smo kod vas, trte-mrte... i ubedio me na kraju: 80 DM prikljucak + 100 din mesecno.

Ah da, i na kraju je rekao da je druga faza u planu i da podrazumeva kablovski Internet. Da li je neko u gradu imao iskustva sa tim (citaj: uvedena mu je i kablovska TV i Internet via cable) i naravno kakav je kvalitet, posto onaj lik nije nista tehnicki znao da mi kaze?

Poz.

a jel ti rekao iz koje je firme???

D-KEE zar su vec postavljali HDSL u telekomu? (pitam te jer mi neko skoro reche da josh uvek kod nas ne postoji nijedan dsl prikljuchak u bilo kojoj od nashih centrala-ne rachunam ovo skoro shto je verat pocheo da pruzha osakaceni dsl internet) Chuo sam da su sad kupili enormnu kolichinu rutera,hubova,hdsl modema i da treba sve to da se postavlja ,kao i da telekom pocne zvanicno da pruza usluge internet provajdinga.

austin je napisao(la):
D-KEE zar su vec postavljali HDSL u telekomu? (pitam te jer mi neko skoro reche da josh uvek kod nas ne postoji nijedan dsl prikljuchak u bilo kojoj od nashih centrala-ne rachunam ovo skoro shto je verat pocheo da pruzha osakaceni dsl internet) Chuo sam da su sad kupili enormnu kolichinu rutera,hubova,hdsl modema i da treba sve to da se postavlja ,kao i da telekom pocne zvanicno da pruza usluge internet provajdinga.
to je interna mreza telekoma - i taj hdsl je postavljen odavno (sto je to toliko tesko telekomu kada on ima vodove i moze da postavi sta hoce), znaci povezane sve direkcije rasute po celom gradu. ne znam kada ce i da li ce telekom krenuti u internet provajding.

nesharm je napisao(la):
Takodje,46 centrala,max dl oko 4k,prosecan 2.8k,USR 33600bps.
Sa lucentom ide oko 4.2k prosek.

Ljudi, ne znate kako je meni sa krdzom od centrale (na 5) ...
Download ide preko YUBC-a maximum 4 kb.... i to veoma kratko..... onda opadne na 2... tu se mrcvari... pa onda malo skoci.... pa se onda zaustavi na superiornih konstantih 1.7 kb/sec... :mad:

Bolje da ne pricam dalje.... izbacice me moderatori zbog recnika ako krenem da pricam kako zovem nekoga na mobilni.... ili na digitalnu..... :mad: :mad: :mad: ctp; ctp; boom

Nazad
Vrh Dno