violinista je napisao(la):Kako vam to zvuci?
Mislim, ja sam u bloku 44, i tip doso na vrata i poceo da smara: te kablovska TV, trend u svetu, prvi smo kod vas, trte-mrte... i ubedio me na kraju: 80 DM prikljucak + 100 din mesecno.
Ah da, i na kraju je rekao da je druga faza u planu i da podrazumeva kablovski Internet. Da li je neko u gradu imao iskustva sa tim (citaj: uvedena mu je i kablovska TV i Internet via cable) i naravno kakav je kvalitet, posto onaj lik nije nista tehnicki znao da mi kaze?
Poz.
to je interna mreza telekoma - i taj hdsl je postavljen odavno (sto je to toliko tesko telekomu kada on ima vodove i moze da postavi sta hoce), znaci povezane sve direkcije rasute po celom gradu. ne znam kada ce i da li ce telekom krenuti u internet provajding.austin je napisao(la):D-KEE zar su vec postavljali HDSL u telekomu? (pitam te jer mi neko skoro reche da josh uvek kod nas ne postoji nijedan dsl prikljuchak u bilo kojoj od nashih centrala-ne rachunam ovo skoro shto je verat pocheo da pruzha osakaceni dsl internet) Chuo sam da su sad kupili enormnu kolichinu rutera,hubova,hdsl modema i da treba sve to da se postavlja ,kao i da telekom pocne zvanicno da pruza usluge internet provajdinga.
nesharm je napisao(la):Takodje,46 centrala,max dl oko 4k,prosecan 2.8k,USR 33600bps.
Sa lucentom ide oko 4.2k prosek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari