Šta je novo?

Kakvi su ovo efekti...?

Izgleda nesto slicno kao MilkDrop Vizuelizacija u Winampu.

To mi je prvo palo na pamet,a jel ima fora da mi desktop bude takav?

ne,nego da mi bude to non stop tako i dok radim nesto,kao obican desktop...?

Pa jedno od resenja koje mi pada na pamet je da snimis ovaj klip sa youtube-a, ili iz winampa u HD rezoluciji (720p) i onda u windows 7 putem dream scene importujes klip da se vrti na desktopu.

To je ok,ali vidis da na klip to skace kad udari bass,to meni treba pravi ekvilajzer... a milkdrop takav nisam uspeo da nadjem,trazim vec sat vremena i nista... :S

Pa jedino da pitas tog lika direktno na youtube-u koji su efekti, a mozes i komentare da prelistas mozda je neko napisao... A i da nadjes efekte, direktno na desktop da importujes umesto pozadine nema sanse, jer je moguce ubaciti samo gotove video snimke. Jedino sto moze, je preko, recimo winampa da importujes, pa full screen mod...

Listao sam,nema nista,pola njih je pitalo isto sto sam i ja vas i onaj nije odgovorio,bio je reci oko adobe after effect nesto,verovatno se preko toga pravi to,ali ja to vec ne znam... A inace ne mogu da nadjem taj,sta li je vec ne znam ekvilajzer za winamp da mi bude na fullscreen...

Video sam ustvari taj lik sto je postavio taj klip,pricao je isto o after effectima ali ne znam koji je ono jezik na koji prica...

Poslednja izmena:
pa moze da radi milkdrop i u desktop mode,samo je problem da u windows 7 se ne vide precice (mozda u sledecim verzijama milkdropa ce biti resen problem)

na kraju krajeva je extra resenje da nadjem ovo za milkdrop,ali ga nema koliko vidim... Izgleda je pravljeno preko tog after efects....

ovakav ekvilajzer kao sto je na klipu... :)

ok provericu...

A ako je radjeno u AfterFX onda mozes da se pozdravis jer je to program za specijalne efekte u filmovima, sto opet znaci da je ovo samo klip, nije nikakav ekvilajzer ili efekat za winamp, vec odradjen video samo za ovu pesmu preko afterfx.

to je druga stvar onda,to si u pravu... Ja sam mislio da je to paralelno sa pesmama,pa reko da ja nabacim na moj komp da mu ga dam malo u erotiku ovo ono... :D

nabaci R4, dosta je dobar

Kod:
http://r4.rabidhamster.org/R4/screenshot.php

sad kad gledam..na ovim ss i ne izgleda tako dobro kao na kompu :D

Vrh Dno