Šta je novo?

Kakve su Vam veze na EUnetu...

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
... u poslednje vreme? Sve je bilo OK do pre par dana kada jedva otvori stranu, o download-u necu ni da pricham, a veza se prekida svakih 5 minuta. Da li imate slichne probleme?

da, lite radi OK, što bi značilo da im nešto ne štima sa inostranstvom

I meni je takodje srednje zalosno. Trenutno pauziram sa Eunetom, a prebacio sam se na Sezam, koji standarno dobro fura.

Ja sam na digitalnoj centrali i preko EUnet-a se uvek kacim 50.6k (modem USR 56k v92 ext). Download oko 5-6k. Mogao bih da kazem da ne moze brze :)

Pozdrav!

Sad pogledah EUnetov status mreže i videh ovo:

20.novembar 2001, 00:25

Zbog problema sa sistemom prenosa u Budimpesti, od oko 00:05 u prekidu je link ka Amsterdamu. Za sada nemamo procenu kada ce kvar biti otklonjen.
EUnet Yugoslavia se izvinjava korisnicima zbog neugodnosti.

Nigde kasnije ne piše da je stvar sređena :(

Ja koristim SCnet a i kod mene je ista situacija... :mad: jel bese SCnet koristi eunetove linkove ili ima sopstvene, posto sam cuo da su vlasnici ova dva provajdera u srodstvu?

Koliko ja znam, SC Net je na internet povezan preko EUNet-a (a mozd aimam pogresnu informaciju). Naime imam naloge i na SC Net-u i na EUNet-u, a od kda sam se preselio u Mirijevo (centrala na 4, stara k'o biblija) imam problema. Naime, ranije sam ziveo na N.BGD (blok 45) i isto imao pulsno biranje, ali sam se uvek konektovao na SC Net na 33.600 (toliko mi je modem) i sve je odlicno islo.
Sada ako se ukonektujem na 33.600 server jedva da hoce da komunicira sa mnom (jednostavno me coolira), ali ne puca veza - to je za SC, a za Eunet - kako kada. Izgleda da kada je malo veci saobracaj, meni puca veza ko od sale, a najbolje je kada sam konektovan na 28.800. Ionako koristim eunet samo za LITE rezim, tako da se preterano ne zalim,ali.....:mad: ...nisam ni najsrecnija osoba - ipak ja to njima placam (a i Telekom-u, deru me svaki mesec za racun)

Kod mene ovih 7 dana ni Eunet a ni Ptt ne rade nikako. Ptt je cak za praznik (novogodisnji) u Sremskoj Mitrovici izgleda pogasio servere pa se nije ni moglo na internet preko njih.
A brzina kazem, ovih dana, tragedija. Dodje mi da se vise i ne kacim na net...FX

Zar jos neko korist eunet ?

vi ste ljudi skroz u sado-mazo tripu :)

Vrh Dno