Šta je novo?

Kakva je Zotac GeForce 8600GT 256M DDR3 128-bit

ilija

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
319
Dakle po vama, da li je to pametna kupovina za 95 e?
Znam da ima i boljih ali ova je trenutno pri ruci i bez mnogo cimanja.
Ima li neko sa first-hand utiscima?

Zotac je prilicno dobro pokazalo.. mislim da vredi.

Nije!

Ili Gainward 8600GT GLH ili Palit 8600GT Sonic+

Pa znam ja da je palit bolji,ali je i nesto skuplji a i cimanje mi je da ga nadjem , Sity express varijante su mi vece cimanje jer obicno dolaze prepodne kad radim i nisam u kuci.. itd
A za gainward cujem da imaju nesrecnu seriju kulera na tim grafickim tako da...

Vidim da imas taj gainward . U cemu su njegove velike prednosti u odnosu na ovaj zotac?
Da pojasnim na "meniju kod lokalnog dilera racunarskih komponenti imam samo tog ZOTAC-a od 8600gt karti i ostale su sve 8600gts karte koje su nesrazmerno skuplje. Zasto se vredi cimati za taj Gainward ili Palit? Kloknem ih obe extra pa sta onda... Kloknem i ovog zotaca i imam 10-15 % slabije performanse u igrama sto je u sustini nekoliko FPS a nisam neki entuzijast da mora biti sve na max i full u igrama. Vredi li cimati se za taj palit ili gainward ako ce mi u vecini slucajeva(bar se nadam) zavrsiti stvar i ovaj zotac?
Napominjem da sam iz provincije gde bas i nemam mnogo izbora ako hocu da kupim nesto sada i odmah bez cimanja ..

Poslednja izmena:
Vidim da imas taj gainward . U cemu su njegove velike prednosti u odnosu na ovaj zotac?

Ne znam da li ovde stize AMP! edition ili obicna, ali Gainward ima vece klokove gpu-a i memorije i bolje se klokuje!

U sustini, za nesto malo vise love od prosjecne cijene 8600gt modela dobijes 8600gts...a pogledaj koja je njihova cijena!!!

Vrh Dno