Sve sam to probao(probao sam 3 ili 4 verzije BIOS-a,cak sam vracaoBokiPK je napisao(la):Ako se sa dve graficke isto ponasa: samo ploca.
Preflesuj BIOS opet, dva puta ako treba, i ako treba skini ponovo sa neta da budes siguran. Probaj i neku drugu verziju.
Uzmi i nesto jace na pozajmicu, proveri SSandrom(2k3 MAXX) posle sta ti kaze: moguce je da navedeni programi ne detektuju lepo NF2 chipset.
Ako problem i dalje postoji - menjaj plocu.
4162 ( u rezoluciji 800x600 posto mi je monitor "malo" stariji),dejandj je napisao(la):Koliko pojena imas u 3D Mark-u 2001 se sa default setovanjima?
To bi trebalo da da odgovor...
sille je napisao(la):...
4162 ( u rezoluciji 800x600 posto mi je monitor "malo" stariji),
instalisani drajveri za plocu ver 2.03,
a sutra cu probati i drugu graf.GF440.
Jos jedna interesantna stvar posle flesovanja BIOS-a iz Windowsa
trazi se restart,posle restarta mi i Aida i 3D Mark 2003 prijavljuju
AGPx4 ,sledeci restart i sve se vraca na staro, a ako flesujem sa diskete
nista se nemenja.
notax je napisao(la):...
Ochaj. Mnogo je to sporo. Sigurno je 64-bitna memorija na grafickoj. Izvini na komentaru, ali ja nikada na tako dobru plocu ne bih ubo takvu krs graficku.
Ser_Zile je napisao(la):...
E notax to je ono sto se danas prodaje i oni manje upuceni su osudjeni da se upecaju na te jeftine stvari po principu mx440 je mx440 kad ono prc tako da svi komentari su suvisni.
sille je napisao(la):A koliki skor u bencu je za ocekivati sa nekom GF 4 kartom?
Saljem i slikice o vrsti memorije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari