Šta je novo?

kakva je mem 1333MHz Patriot

Mayin

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poena
309
hteo bih da kupim DIMM DDR3 2GB 1333MHz Patriot Signature CL9 PSD32G13332H s obzirom da je ta trenutno najjeftinija pa me zanima dal je ok il je neka leva marka il eventualno od losijih serija s obzirom na cenu?bar lepo izgleda na slici u smislu da neke skuplje mem nemaju bocne hladnjake.Uopsete kolko je to vazno sem sto lepo izgleda i sto mu eventualno spusti temp ?Sigurno nije niza temp bas drasticno

ps.nije za moju masinu vec sklapam burazeru

Poslednja izmena:
hteo bih da kupim DIMM DDR3 2GB 1333MHz Patriot Signature CL9 PSD32G13332H s obzirom da je ta trenutno najjeftinija pa me zanima dal je ok il je neka leva marka il eventualno od losijih serija s obzirom na cenu?bar lepo izgleda na slici u smislu da neke skuplje mem nemaju bocne hladnjake.Uopsete kolko je to vazno sem sto lepo izgleda i sto mu eventualno spusti temp ?Sigurno nije niza temp bas drasticno

ps.nije za moju masinu vec sklapam burazeru

Patriot je poznata i dobra firma. Signature im je najjeftinija serija, a razlog niže cene su i latencije (9-9-9-24) što se ne viđa često na 1333 modelima. Ne brini, nećeš pogrešiti, mada za malo više para ima boljih rešenja (Mushkin)...

Ako se ne varam, imaš Geil Value 2 GB 1333 MHz za jedno 10 € manje, a nije uopšte loša memorija, šta više odlično se klokuje, ima i heatspreadere...
Koliko se sećam Bojša je jednu ovakvu na dobroj ploči poterao preko 1800 MHz...

Vrh Dno