Ja zadovoljan.
...
Pretpostavljam da svi koji su kod njih zadovoljni nemaju neke zahtevne sajtove i dovoljno posetilaca da bi primetili probleme u radu i da bi im se posetioci zalili na probleme sa sajtom.
Ja se nikako ne bih se slozio sa vama zadovoljnima. Moja iskustva su sasvim suprotna. Mislim da im je kontrol panel uzasno jadan, izbagovan i neupotrebljiv. Takodje vec godinu dana imamo problema sa greskama prilikom pristupa MySQL serveru, zbog preopterecenosti servera i prevelikog broja konekcija, tako da skoro svaki dan nam sajt i forum imaju prekide u radu, sto je stvarno previse. Desavalo se takodje u par navrata da je i web server bio uzasno preopterecen pa se nekada sajt otvarao po nekoliko minuta. Jednostavno nikako nisam zadovoljan.
Pretpostavljam da svi koji su kod njih zadovoljni nemaju neke zahtevne sajtove i dovoljno posetilaca da bi primetili probleme u radu i da bi im se posetioci zalili na probleme sa sajtom.
Sada sam primetio ovaj post, pa da dodam. Sajt sa problemima o kome sam pricao pravi 2-3GB protoka mesecno i ima dve male baze od par stotina kilobajta, sto znaci sasvim mali sajt, ali ipak svaki dan ima problema sa pristupom sajtu, odnosno podacima u bazi.Realno, da imam vece (velike) zahteve (po pitanju baze i protoka), ne bih zakupljivao jeftiniji hosting...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari