Šta je novo?

Kakva je graficka MSI Ge force NX 6600

Maksim Gorki

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2007
Poena
320
Ovu desktop konfiguraciju (vidi se u profilu) sam kupio pre 2 godine. Kakva mi je graficka, tj. da li je potrebna skorija promena graficke? Da jos napomenem novije igrice npr. Gotic 3, oblivion,.... su mi radile bez seckanja na 1024 rezoluciji. Jos da napomenem mislim da mi je graficka nesto malo nabudzenija od standardne, jer su mi pisali na njoj oni podaci ani-alising, itd... a secam se kada sam te podatke uporedjivao sa drugarom koji je kupio 6600 gt ti podaci su mi bili mnogo veci. Dok ne nadjem kutiju, moze mi li reci neko nesto vise o ovoj kartici???

Hval svima na cimanju

P.S. Isplat li se da uzloim jos neke pare da malo sredim komp, a onda ga oveklokujem malo???:banana:

Ovu desktop konfiguraciju (vidi se u profilu) sam kupio pre 2 godine. Kakva mi je graficka, tj. da li je potrebna skorija promena graficke? Da jos napomenem novije igrice npr. Gotic 3, oblivion,.... su mi radile bez seckanja na 1024 rezoluciji. Jos da napomenem mislim da mi je graficka nesto malo nabudzenija od standardne, jer su mi pisali na njoj oni podaci ani-alising, itd... a secam se kada sam te podatke uporedjivao sa drugarom koji je kupio 6600 gt ti podaci su mi bili mnogo veci.

Pa ako si zadovoljan ovom, nema potrebe da je menjas.

Ovo za oblivion ne verujem, ili mozda imas nekih problema sa ocima...;)

Ovo trece nisam razumeo...

Najbolje bi bilo da ulozis nesto malo novca u nabavku RAM memorije, taj upgrade bi sigurno video, sve ostalo se tesko isplati, po mom misljenju.

karta je relativno ok mada bi joj dobro dosla smena za 8600,2600 ili ako neces dx10 7900 x1950 i naravno vise rama malo tih 512 bar jos 512

Nazad
Vrh Dno